Симона Тодорова от Студио за вокално обучение „Зонели“ се завръща с две първи места от Париж

0
130


На 9 май очакваме да се завърне в България талантливата Симона Тодорова от Студио за вокално обучение „Зонели“ – Добрич. Тя отпътува на 29 април с организиран транспорт от София, за да звеме участие в Международния фестивал на изкуствата „L’Etoile Brillante De France“ („Блестящата звезда на Франция“). Форумът се проведе на 3 май в Париж в зала „Georges Bernanos“, намираща се в близост до Парижката Гранд опера̀Palais Garnier.
Симона се представи отлично и успя да грабне две първи места – истински Великденски подарък за нея в навечерието на Светлия Християнски пазник. Тя се представи в две номинации с  песните “Part Of Your World” от анимационния филм на Disney „Малката русалка“ и френската “Voilà” от „Евровизия“ 2021.
Изпълненията на участниците бяха оценявани от международно петчленно жури – музиканти, певци, композитори и директори на фестивали от Франция, Украйна, Чехия и България.
Да бъде в Париж, е сбъдната мечта за седмокласничката от Добрич. Симона успя да види емблематични места в столицата на Франция. Не липсваха и забавления. Посещението на „Дисниленд“ – Париж бе част от програмата.
Напомняме, че в началото на април, след отлично представяне в Международния конкурс „Абанико“ – София, Симона Тодорова спечели първа награда и получи специална покана за участие във фенския фестивал с 50% отстъпка от разходите по пътуване, пребиваване и такса участие.
Групата, с която Мони отпътува от България, е с ръководител Роси Йорданова – Директор на конкурса „Абанико“. Във вълнуващото пътешествие добричкото момиче е съпровождано от своята майка.