Секс скандал разтърси кралско семейство! Замесиха кралица

0
160

  • Шокиращи разкрития

Испанската монархия беше подложена на атака, която едва ли ще се отрази добре на имиджа на краля и кралицата.

В книгата Letizia and I (“Летисия и аз”) Хайме дел Бурго твърди, че е имал връзка с настоящата кралица точно преди сватбата й с крал Фелипе през 2004 г., а интимните им отношения са продължили и след това.

Дел Бурго, който пък впоследствие се жени за сестрата на Летисия Телма, твърди, че на самата сватба на бъдещите крал и кралица в катедралата Алмудена, Летисия се е приближила до него й е прошепнала в ухото му “Никога не ме оставяй”.

испанско кралско семейство

Шокиращите му разкрития не спират до тук – връзката между него и Летисия продължава до 2011 г., като междувременно тя ражда двете си деца от Фелипе принцеса Леонор и принцеса София. През 2011 г. обаче казва на дел Бурго, че връзката им не може да продължава повече.

Дел Бурго, който се представя като инвеститор и финансист в профила си в Х, започва да излиза със сестра й Телма, за която се жени през 2012 г., пише Express, предава lifestyle.bg.

Каква част от твърденията му са истината не е ясно, а кралският двор най-вероятно ще се въздържи да ги коментира. Факт е обаче, че няма как подобни “разкрития” да не се отразят на доверието в крал Фелипе и кралица Летисия.

Standartnews.com

Испанска кралска драма: кралица Летисия обвинена в афера с бившия си зет

кралица летисия

Испанското кралско семейство… и те са като всяко друго кралско семейство, което ще рече, че не им липсва солидна доза дворцова драма.

Най-новият скандал около тях са твърденията на бившия зет на кралица Летисия, че двамата са имали връзка. Джейми Дел Бурго твърди, че той и Летисия са имали афера години преди да ѝ стане зет и да се омъжи за сестра. Още по-скандалното е, че според него връзката им се е случила, след като Летисия вече е била омъжена за крал Фелипе.

Всички тези твърдения са публикувани в книгата “Letizia & I”, която трябва да излезе през февруари 2024 година. Там Дел Бурго твърди, че той и Летисия са имали връзка след сватбата ѝ с крал Фелипе през 2004 година.

 

кралица летисия

Снимка: Getty

 

Дел Бурго, който бе женен за сестрата на Летисия от 2014 до 2016 година, е разказал на автора на книгата “Letizia & I”, че връзката им започва още през 2000-та година, преди да е срещнала Фелипе.

53-годишният предприемач споделя, че дори е планирал да предложи брак на Летисия през 2002-ра година, когато тя му разкрива, че се среща с “някакъв дипломат”.

Дел Бурго твърди, че Летисия се е срещнала с него вечерта преди сватбата си с крал Фелипе и го е помолила “никога да не я оставя”.

“Тя ме хвана за ръка и ме попита защо никога не съм ѝ предложил брак”, разказва Дел Бурго. “Аз не й отговорих. Окуражих я, колкото можех.”

Бизнесменът дори твърди, че двамата са продължили интимната си връзка, след като Летисия вече е била омъжена. Той разкрива, че има “чатове, снимки и видеа, които доказват това”.

Дел Бурго разкрива, че Летисия е прекратила аферата им през 2011-та година. Според него тя му се е обадила по телефона и му е казала, че не могат да продължават да се виждат.

Бизнесменът дори сподели стара снимка на Летисия в Twitter, на която се вижда как кралицата си прави селфи в банята и е загърната с черен шал.

“Любов, нося твоя шал”, е написала Летисия до Дел Бурго, когато му е изпратила тази снимка. Или поне така твърди той. “Така усещам, че си до мен. Този шал ме пази.”

Многобройни потребители в интернет се усъмниха в истиността на снимката и скоро след това тя бе свалена, а акаунтът на Дел Бурго бе изтрит.

Испанското кралско семейсто е отказало да коментира твърденията на Дел Бурго.

https://www.edna.bg/