СВЕТСКА КЛЮКА

0
1316

РОЖДЕНИК днес е общинският съветник в община Добричка   и приятел на По-добрия вестник Донко Марев. От сърце му желаем да е здрав, да продължи да се радва на обич в семейството, на успехи в бизнеса и на много сбъднати добри намерения!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК казваме на д-р Катя Ганова – директор на Медицински център – Тервел, която празнува днес. Да е здрава, щастлива и да успява с усмивка – й желаем ние от НДТ! И нека ръководеното от нея медицинско заведение продължи да се развива и да помага на хората от общината!

ИМЕННИЦИ днес – на Илинден, са хората с имена: Илия, Илиян, Илияна, Илko, Илka. Нека са здрави и нека получават небесна подкрепа за всичко добро, с което се заемат!

РОЖДЕНИЧКА в неделя е една удивителна млада дама – Радина Велчева – създателката и дългогодишна  председателка на фондация „Искам бебе”. На умното, добро момиче с голяма душа, помогнало на хиляди хора да сбъднат най-съкровеното си желание – да имат рожба, желаем, стореното от нея добро да й се връща стократно! Да е здрава, да се радва на обич, уважение, усмивки, подкрепа на добрите й начинания! И най-вече – да бъде щастлива, защото заслужава цялото щастие на света!