ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на зам.-кмета с ресор „Хуманитарни дейности“ в Добрич д-р Емилия Баева. Здраве, много успехи във всичките й добри начинания, безброй сбъднати мечти, обич и уважение за стореното добро желаем на дамата ние от НДТ!

РОЖДЕНИЧКА днес е Адилина Колишева – общински съветник  от МК ГЕРБ(СДС) в Каварна. Нека е здрава и да успява с усмивка във всичко добро, с което се заеме!

ИМЕН ДЕН празнуват днес с всички с имената: Захари, Захария, Захарина, Зара, Елисавета. Нека здравето, щастието и сбъднатите мечти са техен ежедневен спътник!

НАВРЪХ 9 септември се е родила народната представителка от БСП Мая Димитрова, а ние й в аванс желаем да е здрава, да е щастлива, да работи активно за хората от красивия ни добруджански край, да генерира идеи за по-добрия ни утрешен ден и да се радва на уважение за труда си, на много искрени приятелства и на много осъществени добри начинания!

РОЖДЕНИК на 9 септември е управителят на ДКЦ 2 д-р Валери Веселинов, а ние още от днес му наричаме самият той да е здрав,у да продължи да дарява здраве и да се радва на уважението на колеги и благодарни пациенти!

ОТ СЪРЦЕ честитим предстоящия на 10 септември рожден ден на една страхотна дама – Веселина Карамилева. И макар да живее и работи в столицата, сме убедени, че нашите най-искрени пожелания ще достигнат до нея и ще се влеят в стотиците поздрави и наричания за здраве, радост у дома, успехи в работата и въобще – нека получи по много от всичко хубаво, за което си помечтае!

В АВАНС честитим предстоящия на 10 септември рожден ден на Павлин Пенев – завеждащ отдел „Реставрация“ в добричкия музей, с пожелания да е здрав и да се радва на много приятели и много успехи!