РОЖДЕН ДЕН празнува вчера кметът на Община Каварна Елена Балтаджиева. А ние и вчера, и днес й желаем да е здрава, да се радва на много успехи в отговорната работа, да има много компетентни помощници в дейността за по-добрия утрешен ден на крайморската община, да спечели много проекти, които да направят дните на хората от Каварна и общината още по-добри… А в личен план да се радва на обич, уважение и много поводи за искрена усмивка!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН с утрешна дата казваме на главния секретар на областна администрация Румен Русев. И му желаем здраве и много успехи във всички добри начинания!

ИМЕН ДЕН празнуват на 30 ноември хората с имена: Андреа, Андрей, Андрейка, Андрея, Андриян, Андрияна, Андро, Дешка, Първан, Силен, Храбрин, Храбър. Нека са здрави и нека всичките им добри мисли и дела получават безусловна небесна подкрепа!

А СПЕЦИАЛНИ ПОЗДРАВИ от сърце отправяме на една специална за нас именичка – Андриана Димитрова, на която желаем да е здрава и всеки неин ден да е изпълнен със светлина и хармония! А мъжете на сър;цето и – Енчо и малкият Оги, да й носят радост и обич!

РОЖДЕНИК на 2 декември е бизнесменът, общински съветник в Добрич и лидер на НДСВ д-р Георги Желев. Здраве, успехи в многобройните му добри начинания и много поводи за радост му желаем ние от НДТ

ПОЗДРАВИ към столицата изпращаме с дата 2 декември на нашия приятел и колега, компютърния гений Методи Дойчинов. И му желаем да е здрав, да е обичан, да е щастлив, да се радва на безброй приятели и безброй сбъднати мечти!

В АВАНС честитим предстоящия на 4 декември рожден ден на д-р Добрин Добрев – управител на Ветеринарна клиника „Вива вет“ и вдъхновител и ръководител на родолюбивата организация „46 ти пехотен Добрички полк“. Здраве, безброй постижения във всичко добро, с което се е заел, много поводи за радост и много удовлетворение от направеното му желаем ние от НДТ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме на любимата преподавателка по изобразително изкуство на стотици добрички деца Олга Иванова, която празнува на 4 декември. Нека е здрава, нека е щастлива, нека се радва на таланта и постиженията на своите възпитаници и на много сбъднати мечти!

ИМЕН ДЕН празнуват на 4 декември дамите с имена Варвара и Барбара. Здраве, щастие и успехи във всичко добро, с което се заемат, им желаем в аванс ние от НДТ!