ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на бизнесдамата Димитричка Иванова, която е и една от добротворкитке на дамски клуб „Майчина грижа“, с пожелания да е здрава и всичко хубаво, за което си помечтае, да се увенчава с успех!

РОЖДЕНИК на 30 август е поетът-ротарианец и председател на добричкия клон на Сдружението на писателите Сашо Серафимов. Нека е здрав, нека има много поводи за радост и удовлетворение, а музата на поезията е непрекъснат гост в дома му!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН с дата 30 август казваме на г-жа Стефка Димитрова. На жената, която отдаде целия си професионален живот на малките добричлийчета и техния музикален талант от сърце желаем здраве и нека всеки неин ден й носи поводи за усмивка и желание за песен!

НА ЦЕЛИ 18 години става на 30 август една от младите футболни надежди на България – Алекс Антонов, който е от Добрич. По стечение на обстоятелствата младият господин ще празнува в един ден и рождения, и именния си ден. И респективно ще получи двойна доза пожелания за здраве, обич, сбъднати мечти и покорени световни футболни стадиони!

ИМЕН ДЕН празнуват на 30 август всички с имената: Александър, Алекс, Александра, Александрина, Алеко, Сашо, Сашка. Нека здравето, щастието и късметът са техен ежедневен житейски спътник!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН с дата 31 август казваме на г-н Желязко Желязков, с пожелания за здраве и успехи в добрите начинания!

РОЖДЕНИК на 1 септември е кметският наместник на село Гуслар Бейхан Ахмед. Нека е здрав и нека работи активно за хората от повереното му населено място!

ИМЕН ДЕН празнуват на 1 септември всички с имената: Симеон, Симеона, Симон, Симона, Симо, Сима, Симана, Мона, Марта. Нека са здрави и нека добрите им мисли и дела получават безусловна небесна подкрепа!

В АВАНС честитим предстоящия на 2 септември рожден ден на Джевдет Мехмед – общински съветник в община Добричка. Нека е здрав и успешно да работи за хората от най-голямата българска община!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН с дата 3 септември казваме на г-жа Султанка Минчева. Здраве, успехи и сбъднати мечти желаем на дамата ние от НДТ!

РОЖДЕН ДЕН празнува на 3 септември кметският наместник на село Септемврийци Милен Михайлов, а ние още от днес му желаем здраве и много успехи в работата за хората от добруджанското село!

ИМЕННИЦИ на 3 септември са хората с име Антим. Здраве и успехи във всичко добро, което си наумят, им желаем ние от НДТ!