ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на една страхотна млада дама – Нина Димитрова – старши експерт в Бюрото по труда в Добрич. Здраве, успехи, много поводи за радост с прекрасните й умни деца Тео и Боби, много обич и много щастие желаем на Нина всички ние от НДТ!

НАШАТА ПРИЯТЕЛКА Цветана Вълчанова е рожденичка днес. И тъй като отскоро е софиянка, празникът с мъжа на сърцето й – компютърният гений и наш колега Методи, ще се вихри в столицата. А ние оттук ще вдигнем наздравица за това – Цеци да се радва на здраве, обич, сбъднати мечти и много светлина в живота!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме на колежката ни Надежда Карапанчева – с пожелания да е здрава, да успява в добрите си начинания, да има много поводи за усмивка и да се радва на обич и уважение!

РОЖДЕН ДЕН празнува утре Димитър Митев от Крушари. Да е здрав, да се радва на успехите на деца и внуци и на безспорното уважение на хората от общината желаем на г-н Митев ние от НДТ!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК в аванс с уважение казваме на г-жа Кина Драгнева, общински съветник от МК ГЕРБ (СДС) в Добрич, която всички знаят и помнят като дългогодишната директорка на ясла „Пролет“, направила от детското заведение еталон за подражание. Бъди здрава, бъде все така всеотдайна и упорита в поставените цели, бъди уважавана и обичана и нека в живота ти има само Добро, Кинче – казваме от сърце ние от НДТ!

РОЖДЕН ДЕН празнува на 30 май директорът на Здравната каса в Добрич д-р Бисерка Пачолова. Нека е здрава, нека помага на хората да бъдат здрави и нека успява с усмивка във всичките си добри начинания!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН в аванс казваме на Елеонора Василева –   общински съветник от ГЕРБ в Шабла, която празнува на 30 май – с пожелания за здраве и активна работа в полза на хората от крайморската община!

ИМЕН ДЕН празнуват на 30 май хората с имена Емил, Емилиан и Емилианa. Нека са здрави и нека добрите им дела се радват на небесна подкрепа!

Celine Dion, Mariah Carey, Whitney Houston Greatest Hits – World’s best song