ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на д-р Любов Станчева, с пожелания да е здрава, обичана и да успява с усмивка във всичките си добри начинания. Пък и да продължи да дарява красиви усмивки с перфектните си стоматологични умения. А към поздравите се присъединяват от сърце дамите от клуб „Майчина грижа“, където д-р Станчева членува!

РОЖДЕН ДЕН празнува днес Валентина Димитрова – експерт Международно сътрудничество в община Добрич, а ние от НДТ й желаем да е здрава и щастлива. И нека животът й поднесе по много от всичко хубаво, за което помечтае!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на съдия Жечка Маргенова, с пожелания да е здрава, обичана и уважавана, да държи здраво везните на Темида, а в живота й да царят светлина и хармония!

РОЖДЕНИК утре е Желчо Петров, а ние – неговите приятели от НДТ, още от днес му наричаме от здраве, обич у дома, много успехи във всичките му добри начинания и много споделено щастие да не се отърве!

В АВАНС и от сърце честитим рождения ден на Лиляна Събева, която празнува на 19 март. Нека здравето, щастието и късметът бъдат неин неизменен спътник!

РОЖДЕНИК на 19 март е известният добрички стилист  Мартин Цонев. Нека е здрав, нека продължи да радва добричките дами с прекрасни фризури, нека тримата му синове го правят горд и щастлив, а прекрасната му съпруга го вдъхновява!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН в аванс казваме на Емил Бърдаров – общински съветник от МК ГЕРБ (СДС) в Добрич, който празнува на 19 март, с пожелания да е здрав и да работи активно за по-добрия утрешен ден на добричлии!

РОЖДЕНИК на 19 март е Димитър Димитров – общински съветник от МК ГЕРБ (ЗНС) в община Добричка. Здраве, успехи и много ентусиазъм в работата на хората от най-голямата българска община желаем на рожденика ние от НДТ!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН казваме на всички с имената: Дарина, Дария, Дарин, Найден, Найдa, които празнуват на 19 март. Здраве, успехи и много поводи за искрена усмивка да съпътстват дните им!

РОЖДЕНИК на 20 март е известният добрички уролог  д-р Панайот Панайотов, а ние от днес му желаем самият той да е здрав и да продължи да дарява здраве. И нека всичките му добри начинания са успешни!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН в аванс казваме на д-р Маринела Бешкова, която празнува на 20 март, с пожелания за здраве, много поводи за усмивка, много благодарни пациенти и много сбъднати мечти!

В АВАНС честитим рождения ден на Надежда Пампорова, която празнува на 21 март, с пожелания да е здрава, да се радва на обич, уважение и сбъднати мечти, а многобройните й обществени ангажименти да са ползотворни и да й носят радост и удовлетворение!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН в аванс казваме на всички с името Яков, които празнуват на 21 март. Нека са здрави и нека добрите им мисли и дела получават безусловна небесна подкрепа!

  • Лучшие Романтические Песни О Любви Всех Времен | Величайшие Красивые Песни О Любви 80-х 90-х Годов