РОЖДЕНИК днес е кметът на село Черна Иван Марев. За здраве, много успехи и много ентусиазъм в работата за хората от повереното му населено място са пожеланията към него!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на директорката на училището по изкуствата в Добрич „Св. Климент Охридски“ Маргарита Манева – с пожелания да е здрава, да се радва на обич у дома и на прекрасната усмивка на мъничкия си син Лео, да бъде щастлива, а талантливите деца на училището да я радват с успехите си!

ИМЕН ДЕН празнуват днес хората с имена Свобода, Елевтер и Елевтерия. Нека са здрави и нека всичко добро, с което се заемат, се увенчава с успех!

В АВАНС казваме честит рожден ден на Иван Апостолов, който макар от години да живее и работи в столицата, не е забравил своя град Добрич. Да е здрав, да се радва на успехи в бизнеса и щастие у дома му желаем с утрешна дата ние от НДТ!

РОЖДЕНИЧКА утре е Нина Петрова  – общински съветник от ГЕРБ в Шабла и член на общинско ръководство на партията в крайморския град. Да е здрава, да има много поводи за усмивка и да работи с мъдрост за хората от своята община, желаем на дамата ние от НДТ!

Nana Mouskouri . Iland Of Lost Love

Bob Dylan ~ One More Cup Of Coffee ~ HegerWalterBand

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
  7. БЪЛГАРИТЕ
  8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
  9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
  10. РИБОЛОВ
  11. ГЮВЕЧ
  12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  13. България – Китай 中国保加利
  14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
  15. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
  16. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
  17. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА