ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на Красимир Ялнъзов  –  общински съветник от ГЕРБ в Шабла. Здраве и много ентусиазъм в работата за хората от крайморската община желаем ние от НДТ!

ПРАЗНИК има утре „гласът“ на Община Добрич Паша Градешлиева Добрич. Да е здрава, да успява с усмивка във всичко, което си науми, да е обичана, уважавана и да се радва на сбъднати мечти – желаем на Паша всички ние от НДТ!

РОЖДЕНИК утре е народният представител Красимир Янков. За здраве, успехи и мъдри решения в полза на добруджанци са пожеланията към него.

В АВАНС честитим рождения ден на дългогодишната бивша кметица и настоящ общински съветник от групата на ГЕРБ в Добрич Детелина Николова. Здраве, много успехи, много поводи за усмивка и много споделен опит в работата за хората от нашия град желаем на г-жа Николова ние от НДТ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ден в аванс казваме на д-р Венета Йовева, която празнува на 12 декември. Самата тя да е здрава и да продължи да дарява здраве – като най-опитният инфекционист в Добричка област, желаем ние от НДТ! Да се радва на обич, много благодарни пациенти и много сбъднати мечти!

РОЖДЕН ДЕН на 12 декември празнува кметът на Плачи дол Атанас Пенев. За здраве, за много лични успехи и за много активна работа за хората от повереното му населено място са нашите пожелания към рожденика!

ИМЕН ДЕН празнуват на 12 декември всички с имената: Спиро, Спиридон, Дарина, Дариела, Дария. Нека с здрави и нека нека Св. Спиридон Чудотворец помага на всичките им добри начинания!

А СПЕЦИАЛЕН ПОЗДРАВ отправяме в аванс към един мъничък специален Дарко – внукът на нашата колежка Дяна Стефанова – с пожелания да е усмихнат, умен и палав – за радост на всички, които го обичат!

СЪЩО ТАКА СПЕЦИАЛНО честитим празника на Дариела Димитрова, с пожелания за здраве и много светлина и хармония в живота!

ОТ СЪРЦЕ и с огромно уважение честитим предстоящия рожден ден на една изключителна жена – зам.-кметът на Община Тервел Дияна Илиева, която празнува на 13 декември. Нека е здрава и нека е все такъв „перпетум мобиле“ – човек с неизчерпаема енергия, „впрегната“ безусловно за по-добрия утрешен ден на хората от Община Тервел. Нека има и много лични поводи да се чувства щастлива! И нека се радва на обич и огромно уважение, което е заслужила с труда и всеотдайността си!

С ОБИЧ казваме Честит рожден ден! на един млад бизнесмен – Светослав Петков, който празнува на 13 декември. Всички ние от НДТ му желаем да е здрав, да е обичан от дамата на сърцето си Йоанна, да продължи да генерира добри идеи и да успява в осъществяването им. И разбира се – да продължи да бъде добър човек, който помага с грижа и обич на бездомните четирикраки наши „съграждани“. Сбъдване на всички мечти желаят на Светльо цялото семейство Дукови и неговата майка Йорданка Иванова!

РОЖДЕНИК на 13 декември е директорът на завода за ел. табла Никогос Хубесарян. За здраве, успехи в добрите му начинания и много поводи за усмивка са пожеланията на НДТ!

В АВАНС казваме Честит рожден ден! на Светлозар Стоянов – финансист на Търговско промишлената палата в Добрич. Здраве, щастие у дома и успехи в работата желаем ние от НДТ!

РОЖДЕНИЧКА на 14 декември е колежката ни Гинка Димитрова – дългогодишен кореспондент на БНР. Да е здрава и да се радва на много приятели и на сбъднати мечти й наричаме в аванс ние от По-добрия вестник!

В АВАНС ЧЕСТИТИМ рождения ден на известния добрички ортопед д-р Павел Павлов, който празнува на 14 декември. Да е здрав, самият той да дарява здраве и усмивки на многобройните си пациенти, да успява във всичко добро, с което се заеме и да се радва на много приятели и много поводи да се чувства щастлив!

ИМЕН ДЕН празнуват на 14 декември всички с имената Снежана, Снежа, Снежка. Нека са здрави, нека са обичани, нека се радват на сбъднати мечти и нека всичко добро, с което се заемат, се увенчава с успех!

Vanessa Paradis – Joe Le Taxi (Clip Officiel)

Modern Talking, Boney M, C.C.Catch Disco Nonstop – HELLO SUMMER 2020 – Summer Special Mix 2020

Фамилия Тоника – Бургаски вечери