Млада жена случайно стана свидетел на разговор между сестра си и годеника и и отмени сватбата. Тъжната история за предателството бе разказана от самата младоженка в Reddit.

 

28-годишната Джейн била много изтощена два дни преди собствената си сватба и използвала всяка възможност, за да си почива.

В онзи ден се събудила от шепота на сестра си.

“Ами ако някой й каже?” , чула тя гласа на Емили от съседната стая.

Джейн, която дремела на дивана, първоначално не разбрала за какво си шушукат сестра й и годеникът й. И решила, че Сам й подготвя изненада за сватбата, а Емили просто се притеснява, че тя ще се провали.

Тъй като любопитството й надделяло, решила да подслуша разговора на най-близките си хора и внимателно се приближила до вратата.

“Не разбирам какво си си мислил! И то с кого… С това приказливо мръсно момиче!”, гневно изсъскала Емили.

“Остави ме на мира, не бях на себе си! Уверявам те, че Джейн няма да узнае нищо! Кой ще й каже? Само ти ни видя. Или може би искаш да разстроиш сестра си?”, отвърнал й Сам.

“Ти си изрод! И ме правиш съпричастна към тази мръсотия! Няма да кажа нищо на Джейн, само защото я обичам! А ти само опитай да й изневериш отново “, заканила се Емили.

Приключвайки разговора, те отворили вратата и видели Джейн да ги гледа с отворена уста. В този момент бъдещата булка разбрала всичко: Сам й изневерявал, а Емили го покривала. Сестрата й и младоженецът казали достатъчно, за да разсеят всичките й съмнения.

Джейн разбрала, че е предадена от най-близките си хора!

Последвал страшен скандал. Сам се опитал да я измоли за прошка и обвинявал Емили, която не спирала да повтаря, че е запазила мълчание от любов към сестра си.

Но сърцето на Джейн било разбито. Още същия ден тя отменила сватбата и заминала на пътешествието, на което двамата със Сам трябвало да отидат след сватбата.

Три месеца по-късно тя се преместила да живее в друг град, а отношенията със сестра й вече не били същите.

За да се възстанови, Джейн тръгнала на психотерапевт. След удара, който Сам й нанесъл, тя вече не можела да вярва на мъжете и се страхувала от сериозни връзки. /jenata.blitz.bg

 

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
  7. БЪЛГАРИТЕ

  1. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
  2. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
  3. РИБОЛОВ
  4. ГЮВЕЧ
  5. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  6. България – Китай 中国保加利
  7. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
  8. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

  1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
  2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА