СВЕТСКА КЛЮКА /ВИДЕО/

0
1229
600-08025980 © Ikonica Model Release: No Property Release: No Close-up of Floral Centrepiece at Wedding

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН с обич казваме днес на една страхотна дама – Катя Алексиева – една от добротворките на дамски клуб „Майчина грижа“. Нека е здрава, нека любимите й хора я радват, нека всичко добро, което си науми, се сбъдва! Нека е щастлива и позитивна и нека се радва на верни приятели и много светлина и хармония в живота!

РОЖДЕНИК днес е известният стоматолог и първи президент на Ротари клуб – Добрич, д-р Николай Пенев. За здраве и много поводи за радост и удовлетворение са пожеланията на НДТ към рожденика, когото смятаме за свой скъп приятел!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК казваме днес на общинския съветник от групата на ГЕРБ в Добрич Ангел Табаков. Нека здравето, успехите в бизнеса и щастието са негов спътник!

ЗАМ.-ОБЛАСТНИЯТ управител Живко Желязков е рожденик днес. Нека е здрав, обичан и уважаван! Нека работи активно за благото на хората от Добричка област! Нека се радва на много поводи за лично щастие! И нека всичките му добри начинания се увенчават с успех!

ИМЕН ДЕН празнуват днес всички, които се наричат Евдоким и Евдокия. Нека здравето и небесната закрила са техни житейски спътници!

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国保加利
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

Pandora Blue