ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на шефа на добричката хирургия д-р Мирослав Попов, с пожелания за здраве и много излекувани благодарни пациенти!

РОЖДЕН ДЕН празнува днес председателят на дружеството на военноинвалидите Димитър Илиев. Здраве и успехи му желаем ние от НДТ!

РОЖДЕНИЧКА днес е инж. Румяна Иванова – зам.-кмет „Хуманитарни дейности, европроекти, програми и икономическа политика“ в община Добричка. Нека е здрава, нека е щастлива и нека в нейните важни за живота на хората ресори се осъществяват добри проекти, които й носят професионално удовлетворение!

ЧЕСТИТА годишнина казваме днес на семейство Мариела и Здравко Иванови. Нека слушат Менделсон на тази дата поне докато станат на 100! И нека в семейството им царят разбирателство, светлина и хармония, а децата и внуците им носят безброй радостни мигове!

РОЖДЕН ДЕН на дамския празник 8 март празнува главната медицинска сестра на Психодиспансера в Добрич Марияна Жулева. Нека е здрава и щастлива и нека се сбъднат всичките й мечти!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК с утрешна дата казваме на г-жа Мария Христова. И й желаем да е здрава и щастлива, да има безброй поводи да се усмипхва и да продължи да помага за развитието на младите педагози в областта!

РОЖДЕН ДЕН празнува утре кметският наместник на село Орлова могила Йорданка Йорданова. Здраве и много ентусиазъм в работата за хората от красивото добруджанско село й наричамек ние от НДТ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН с утрешна дата казваме на инж. Пламен Станчев и му желаем да е здрав, да продължи да твори красота върху прекрасните си платна, да се радва на уважение и осъществени добри начинания!

РОЖДЕН ДЕН празнува на 9 март г-жа Дияна Борисова – директор на дирекция Хуманитарни дейности в Община Добрич. Здраве, обич, уважение, несекваща енергия в работата и сбъднати мечти й желаем ние от НДТ!

ИМЕН ДЕН празнуват на 9 март хората с имена Младен, Вивиан и
Вивиана. Здраве и успехи в добрите им начинания желаем ние от НДТ!

В АВАНС честитим предстоящия на 10 март рожден ден на г-жа Светла Стоева – един от двигателите на всички хубави инициативи, които организира ХобиСклуб – Добрич. Здраве желаем на дамата ние от НДТ. Нека е все така сърцата, нека е все така енергична и нека има много поводи да се усмихва!

ИМЕН ДЕН празнуват на 10 март хората с имена: Галин, Галена, Галя, Галина. Нека са здрави и щастливи! Нека правят добро и добро да им се връща!

РОЖДЕНИК на 11 март е Икбал Мариянов – общински съветник от ДПС в община Добричка. Здраве и успехи в отговорната работа за хората от най-голямата българска община желаем ние от НДТ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН с дата 11 март казваме на кмета на село Козлодуйци Румяна Колева, с пожелания за здраве и много ентусиазъм в работата на хората на Козлодуйци!

РОЖДЕН ДЕН празнува на 11 март д-р Дженко Русев. Нека е здрав, нека дарява здраве и нека всичките му добри начинания се увенчават с успех!