ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на д-р Йовчо Йовев – началник на Детско отделение в добричката болницата, с пожелание самият той да е здрав, да продължи да дарява здраве на малките пациенти и усмивки по лицата на техните родители, да бъде уважаван и успешен!

РОЖДЕНИК днес е кметът на село Дончево Паун Станчев. Нека е здрав и нека работи с досегашния си ентусиазъм за хората от повереното му населено място!

С УТРЕШНА ДАТА честитим рождения ден на кметския наместник на село Драганово Калинка Василева, с пожелание да е здрава, да има много проводи за радост и да твори добро за хората от Драганово!

ИМЕН ДЕН празнуват на 24 юни – Еньовден: Денислав, Деян, Диян, Енчо, Еньо, Янаки, Яне, Яни, Янизар, Янимир, Янин, Янис, Янислав, Янко, Янчо,
Биляна, Ивет, Ивета, Деница, Деяна, Диана, Дияна, Яна, Янета, Янизара, Янимира, Янина, Яниса, Янислава, Янита, Яница, Янка. Здраве, щастие, слънчеви дни и успешни начинания желаем на всички тях ние от НДТ!

А СПЕЦИАЛНИ поздрави отправяме към художника Енчо Андреев. И желаем здраве – на него и цялото му прекрасно семейство, много творчески успехи и по много добро от всичко, за което си помечтае!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН в аванс казваме на зам.-кмета с ресор „Икономическо развитие и европейски фондове“ в Добрич Росица Йорданова, която празнува на 25 май. Здраве, много професионални успехи и безкрайно лично щастие желаем на дамата ние от НДТ! Нека под нейно ръководство Добрич дръпне много напред и нагоре в икономическото си развитие, а европейските фондове да се изсипят над града като Рога на изобилието!

ПОЗДРАВИ към столицата по повод рождения й ден, с дата 25 юни, отправяме към една дама, за която няма тайни в туристическия бизнес – нашата съгражданка Диана Тилкова. А пожеланията от сърце са да е здрава, да успява във всичко добро, с което се заеме и да има безброй поводи за радост!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на всички рожденици във ФБ-групите на “Нова добуджанска трибуна”!

  • Phil Collins, Elton John, Lionel Richie, George Michael, Eric Clapton Best Soft Rock Songs EVER

  • GLORIA – OBICH MOYA / ОБИЧ МОЯ (TV VERSION)

  • Клава Кока — Бумеранг (Премьера клипа, 2022)