СВЕТСКА КЛЮКА /ВИДЕОПОЗДРАВ/

0
1183

 

РОЖДЕН ДЕН празнува днес доц. д-р Иван Киряков – завеждащ отдел „Селекция на зърнени и бобови култури“ в Добруджанския земеделски институт. Нека се радва на здраве, нови научни постижения и успехи във всичко добро, с което се заеме!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на управителя на „Пътнически превози“ Валентин Василев – с пожелания за здраве, лични и професионални успехи и много сбъднати добри намерения!

ПРАЗНИК има днес ротарианеца Стефан Щърбанов. Нека здравето, щастието, сбъднатите мечти и успехите във всички начинания спохождат цялото прекрасно семейство на рожденика!

ДВОЕН ПРАЗНИК утре има Димитър Михайлов, когото хората свързват с дълго успешно кметуваме в Община Генерал Тошево. Освен за имен ден, той ще трябва да черпи и за рожден ден. Затова и нашите пожелания към него за здраве, успехи, много приятели и много сбъднати добри начинания са двойни!

КИРИЛ КОМИТОВ – секретар на Областния съюз на земеделските кооперации „Добруджа“, празнува утре рожден ден. Да е здрав и да работи още дълго и успешно за просперитета на родните земеделски стопанства – желаем от сърце на рожденика!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН в аванс казваме на всички, които празнуват на Димитровден: Димитър, Димитрина, Деметра, Димо, Дима, Димка, Димитричка, Димчо, Димана, Драган, Митко, Митка, Митра, Митрана, Мита. Нека са здрави, нека мислят добро, нека правят добро и нека добро да им се връща! Нека усещат ежедневно небесната закрила на своя покровител – св. Димитър!

РОЖДЕНИЧКА неделя е Боряна Станчева – главен архитект на град Добрич. За здраве, лично щастие и много красиви архитектурни решения са нашите пожелания към дамата!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК в аванс казваме на една страхотна жена – Снежина Кожухарова – старши лаборант в ДКЦ 2 и една от добротворките на дамски клуб „Майчина грижа“. От сърце желаем на Снежи здраве, щастие, късмет, безброй поводи за усмивка и много светлина и хармония в живота!

ПРАЗНИК има в неделя Мария Сотирова. Здраве, щастие, късмет и много сбъднати мечти желаем на рожденичката ние от НДТ!

РОЖДЕНИЧКА в неделя е Светлана Струнджева – вокален педагог на арт-център „Стринджендо“. Убедени сме, нашите пожелания за здраве, много красива музика в живота и много деца, които изпод нейните „ръце“ са достигнали световните сцени, ще долетят до столицата, където Светла живее и работи!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН в аванс казваме ние от НДТ на Пенчо Ненов, който празнува в неделя – с пожелания за здраве, добри приятели и сбъднат добри намерения!

ИМЕН ДЕН в неделя празнуват всички Несторовци. Нека са здрави и нека се радват на успехи, щастие и сбъднати мечти!