ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на Детелина Николова – дългогодишен кмет на Добрич, бивш областен управител и настоящ общински съветник от групата на ГЕРБ и член на борда на директорите на ВиК. Здраве, много успехи във всичките й добри начинания, много енергия в работата на хората на Добрич и много сбъднати мечти – желаем на г-жа Николова ние от По-добрия вестник!

РОЖДЕНИЧКА днес е д-р Венета Йовева – началник на Инфекциозно отделение в МБАЛ – Добрич. Нека самата тя е здрава, нека се радва на обич, уважение, благодарни излекувани пациенти и въобще – нека й се случват само добри неща – са пожеланията към дамата от екипа на НДТ!

ПРАЗНИК има днес кметът на село Плачи дол Атанас Пенев. Ние от НДТ  го поздравяваме от сърце с рождения ден и му желаем здраве и много ентусиазъм в работата за благото на хората от повереното му населено място!

ИМЕН ДЕН ПРАЗНУВАТ днес: Спиро, Спиридон, Дарина, Дариела, Дария. Нека са здрави, нека светлината и хармонията бъдат техен спътник. И нека Свети Спиридон Чудотворец закрия добрите им дела! 

СПЕЦИАЛЕН ПОЗДРАВ за един малък-голям човек – все още бърборко, имащ щастието да е внук на отговорния секретар на вестника Диана Стефонова и Димитрин. Желаем на Дарин да расте бързо, да е палав, да е здрав и да възпитава в търпение родителите си Мирена и Пламен. И да не забравим целувките на чаровната леля Мария.

НДТ поздравява и всички свои приятели във ФБ с рождените и имените им дни!