С УВАЖЕНИЕ И РЕСПЕКТ честитим днес рождения ден на проф. Евгений Сачев. И макар от години да живее и работи в столицата, той никога не забравя Добрич и годините, отдадени на развитието на културата в нашия град. Не забравя и приятелите си, както и не отказва съдействие за добри каузи. Затова днес му желаем да си остане все такъв отзивчив човек, да помага на онези, които имат нужда от помощ, да развива създадената от него наука Културономия, да се радва на уважението на студентите и колегите си и да продължи да съхранява огромните си знания в книги, които да останат за поколенията!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на Юлия Върбанова – с пожелания за здраве, много успехи във всичко добро, с което се заеме и много истински приятели!

РОЖДЕНИК днес е Божидар Димитров. Нека е здрав, нека се радва на лични и професионални успехи и нека има много поводи за усмивка!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК казваме днес на общинския ръководител на ГЕРБ в Шабла Живко Спасов. За здраве, лично щастие и професионално удовлетворение са нашите пожелания към рожденика!

ИМЕН ДЕН ПРАЗНУВАТ днес: Ана, Анна, Анка, Ани, Янко, Янка. Нека са здрави, нека в живота им има много светлина и хармония и нека Света Ана бди над добрите им начинания