ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН от сърце казваме днес на д-р Митко Георгиев – началник на Отделението по ортопедия в Добричката болница. Да е здрав, да продължи да помага на хората в нужда, да се радва на обич у дома, на заслужен авторитет сред колегите си, на безброй благодарни пациенти и на безброй истински приятели – желаем на рожденика ние от НДТ!

РОЖДЕНИК днес е зам.-директорът на българската Сметна палата Тошко Тодоров. От сърце изпращаме към столицата добруджански привети за празника му и пожелания: да е здрав – той и цялото му прекрасно семейство, да има много поводи за радост с мъничките близнаци Борил и Симеон, както и с порасналите си момчета, да е съпътстван от професионално удовлетворение… И нека всичките му добри начинания се увенчават и успех!

ИМЕН ДЕН ПРАЗНУВАТ ДНЕС: Стилиан, Стилян, Стилиана и Стиляна. Нека са здрави, нека ежедневно ги спохождат доброто и сбъднатите мечти и нека се радват на небесна закрила!

А специални пожелания за успехи и усмивки днес отправяме към колегата и любим учител по български език на стотици добрички сеца Стилиян Митев!

НДТ честити рождения и имения ден на всички свои приятели във Фейсбук!