Гледайте полуфиналния сблъсък между Испания и Швеция на световното първенство по футбол за жени НА ЖИВО по БНТ 3

Не пропускайте срещата във вторник, 15 август, от 10:50 ч. по БНТ 3!

Испания и Швеция продължават да пишат футболната си история при дамите. “Ла Фурия Роха” е на полуфинал, тики така очевидно отново е на мода. Салма Парауело и Айтана Бонмати са непоколебими, но сега на пътя им застава желязната дисциплина и отличните умения на Швеция. “Трите корони” елиминираха доста фаворити до момента и са в пълна готовност да се справят с още едно солидно предизвикателство. Няма място за отстъпление!

Сега или никога за Испания и Швеция в полуфиналния им сблъсък. Гледайте във вторник, 15 август, от 10:50ч. само по БНТ 3!

Гледайте полуфиналния сблъсък Австралия – Англия от световното първенство по футбол за жени НА ЖИВО по БНТ 3

Не пропускайте полуфиналната среща Австралия – Англия, в сряда, 16 август, от 12:50 ч.

Трудно някой ще повярва, но Австралия продължава да оцелява и вече е на полуфинал на световното първенство по футбол за жени. Домакините летят на крилете на ентусиазма и се надяват, че полетът им ще продължи чак до двубоя за титлата.

Сам Кър вдъхновява съотборничките си и сега ще трябва отново да им предостави формулата на успеха, защото следващият опонент е фаворитът за световната корона Англия. Европейските шампионки заедно със строгата си наставничка Сарина Вигман изглеждат неуязвими, но дали могат да се препънат в наглед елементарно препятствие?

Не пропускайте полуфиналната среща Австралия – Англия, в сряда, 16 август, от 12:50ч. – по БНТ 3!