• Порнозвездата засне 4 филма наведнъж в Гърция, прибра се с 30 000 евро хонорар

Първата българка, която официално разкри, че се снима в порнофилми – неуспялата кандидат-кметица на Момин проход Диана Габровска, направо се разглоби от секс в Гърция. Несъкрушимата сексуална стръвница засне цели 4 порнофила в рамките само на 5 дни, признава самата тя.

Диана Габровска на корицата на един от последните броеве в историята на българския “Плейбой”

Всеки от филмите има поне по 3 сцени, така че на практика Диана Габровска е била обладавана общо минимум 12 пъти пред камерата. И това само за 5 дни, или повече от 2 сексуални акта на ден! Две от сцените са били с друга жена, но е имало и групови изпълнения, научи Lupa.bg.

Диана няма умора

“Бях 5 дни в Гърция и заснех 4 филма. Не знам кога ще излязат, предстои монтажът и обработката”, споделя самата Диана. Тя признава, че е малко уморена от интензивния си професионален график, но сега ще се възстанови. За всяка от сцените, Габровска получава по 2500 евро хонорар, така че си е дощла у нас с крупната сума от 30 000 евро, научи още Lupa.bg.

В един от последните си порнофилми Диана Габровска си партнира с друг българин – Красимир Джунов, познат с участието си във “Фермата”

https://lupa.bg/

  1. Кои българки биха се справили по-добре от Диана Габровска в порното? (СНИМКИ)
  2. Кандидат-кметицата на Момин проход Диана Габровска: Голите снимки ме смазаха психически
  3. Друга нашенка ще е конкуренция на палавата кандидат-кметица в порното /ВИДЕО/
  4. Бивша кандидат-кметица стана първата официална българска порно актриса
  5. Палавата кандидат-кметица на Момин проход пуска първото си порно навръх изборите