Диана Габровска стана известна като кандидат за кметския стол на Момин проход. Дни преди вота брюнетката лъсна в мрежата с актова фотография, която се озова в мрежата. Скандалът бе огромен и Диана получи едва 50 гласа на изборите, но това не я демотивира. Няколко месеца по-късно, Габровска отново провокира с голи снимки, но този път те се публикуваха с нейно съгласие в ексклузивна фотосесия за корицата на мъжкото списание “Плейбой”. Днес Диана е сред участничките в конкурса „Мис Плеймейт” 2020. Пред репортер на Lupa.bg тя говори открито за мотивите си да се запише в конкурса, как е преживяла скандала с голите й снимки, как семейството й е приело актовата фотография и на какво иска да научи децата си.

– Здравейте, Диана! Какво ви накара да се запишете за участие в конкурса „Мис Плеймейт” 2020?

– След като ме поканиха да стана момиче на корицата в “Плейбой” и фотосесията вече беше факт, организаторите на конкурса ме поканиха да участвам и в него. В началото ми се стори доста неприемливо, но после реших, че ако искам ефектът от моята провокация да бъде по-голям, трябва да не спирам да шокирам хората.

– Какво искате да кажете и покажете на хората?

– Аз преживях много. Станах жертва на тормоз, на който са подложени много жени. Искам да кажа на хората, че жените не сме беззащитни и тази плоча със скандалното в голите ни тела се изтърка отдавна. Всички в къщите си са по-разкрепостени, отколкото навън. И само може да стискаме палци и вашите тайни да не бъдат публикувани в мрежата. Никой не е застрахован и всеки си има неговите малки и горещи тайни. Въпросът е как реагираме като общество на подобни атаки. Мен никой не ме защити, а аз в момента правя всичко това, за да покажа на жените, че освен че не може да ни изнудват по този жалък начин, ние не преговаряме с терористи и правим с телата си, каквото пожелаем!

– Подценявани ли са красивите жени?

– Да. Това е другото, което бих искала да покажа в този конкурс. Не е задължително да си кух и безсмислен, за да си секси. Има страхотни жени на моята възраст, които обичат еротиката и се чувстват добре в телата си. Иска ми се жените в България да сме по-смели и уверени. Ако ни обиждат, когато харесваме телата си и сме по-сексуални, това няма да се случи скоро.

– Какво мислите да направите, ако спечелите лентата и короната на „Мис Плеймейт” 2020?

– Ще продължа по пътя си. В момента пиша книга, с която искам да помогна на много жени в моята или подобна ситуация. Когато книгата ми излезе всички ще разберат с какво смятам да се занимават оттук нататък.

– Имате ли корекции по себе си и какви?

– Имам силикон в гърдите. След като родих първият си син се оперирах, защото имах огромен комплекс.

– Как поддържате форма?

– Да започнем оттам, че съм майка на две деца, живея в къща, за която се грижа сама и работя всеки ден. Доста се движа дори и без да тренирам. Ходя и на фитнес четири пъти седмично.

– Как минава един ваш ден?

– Ставам рано, водя децата на градина, после отивам на работа… Нищо необикновено. В по-интересните дни имам фотосесии, на които обичам много да ходя. Мисля че си намерих интересно хоби.

– В навечерието на последните местни избори избухна скандал с ваши еротични снимки. Как се почувствахте след като видяхте кадрите?

– Шокирах се. Не очаквах подобно нещо. Смазах се психически и с всеки ден ставашe все по-лошо. Днес си спомням за тези дни и смятам, че те ме направиха по-силна. Никоя жена не заслужава подобен тормоз и ще помагам на жени жертва на психически или физически тормоз, докато мога.

– Как реагира семейството ви на снимките?

– Снимките са правени от мъжа ми, тоест аз семеен проблем нямах в случая. Но живеем в малък град, всеки познава всеки. Беше кошмарно за мен. Изпаднах в много тежка дупка, от която ме изкара мъжът ми. Той ме хвана за ръка, когато всичко започна и ми каза, че ще се справим. И се справихме.

– Разбрахте ли кой е пуснал фотосите в интернет и медиите?

– Имахме някакви предположения, но от тях не произлезе нищо особено. Все още се води някаква процедура по моя случай, ходя от време на време все още да ме разпитват, но ефект от това все още няма.

– Съпругът ви как реагира, когато му казахте, че ще участвате в конкурса „Мис Плеймейт”? Той ревнува ли ви?

– Съпругът ми ме накара да участвам в конкурса и да се съглася да се снимам на корицата на Плейбой и това ме извади от тежката депресия, в която бях. Той е изключително умен и отворен човек и някак си винаги знае какво да ми каже и как да ме накара да се чувствам по-добре. След като снимах корицата аз се успокоих, защото тялото ми и сексуалността ми не са повод за срам.

– Имате двама синове. На какво искате да ги научите?

– Да са добри, честни, предприемчиви и любопитни към света.

https://lupa.bg

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
  7. БЪЛГАРИТЕ
  8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
  9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
  10. РИБОЛОВ
  11. ГЮВЕЧ
  12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  13. България – Китай 中国保加利
  14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
  15. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

  1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
  2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА