С ужасяващи подробности жената разказа какво е преживяла рано тази сутрин заедно с трите деца, които е превозвала в колата си към училище

Млада майка е станала пряк свидетел на мелето с украинско Ауди на кръговото кръстовище до село Равда. Жената съобщи за Флагман.бг какво е преживяла рано тази сутрин заедно с трите деца, които е превозвала в колата си към училище.

„Сутринта в 7:25 часа карах децата на училище посока Несебър-Бургас. Тръгвайки от светофара на магазин „Жанет“ видях бяла кола, която се кани да се включи в движението, при което аз съм единствена кола, след мен няма никой и шофьорът решава да се изнесе точно преди да подмина! Минах в ляво платно, за да се изнесе отдясно, но видях, че тръгва с рязка газ, при което ударих спирачки, защото колата влезе криволичеща ляво дясно, натиснах клаксона и от там въпросната украинска кола, затъмнена цялата, даде такава газ, че буквално криволичеше в двете платна. Усетих, че явно шофьорът нещо не е наред, за секунди изчезна пред мен и вече наближавайки кръговото на Лидл видях, че колата е спряла на средата! Помислих, че ме чака, за да се разправяме, но наближавайки, видях, че дими и смачкан бус в задната страна! Спях зад бялата кола и отдясно задната врата се отвори. Първо една ръка сложи на асфалта пълна бутилка бяло вино и после видях момче – около 20 и няколко годишно с кървяща вежда държащо се за главата! От страната на шофьора слезе руса госпожа и започна да оглежда колата! От буса беше слязъл възрастен мъж, който беше много притеснен!

Съжалявам, че не снимах всичко, но бях заета да успокоявам трите деца в колата, които бяха уплашени и закъснявахме за училище! Голям късмет,че нямаше по голямо движение, защото тази жена можеше да убие много народ! Дано не им се размине“, пише до Флагман.бг жената.

Тя държи да не оповестяваме самоличността й, но е готова да помогне на полицията в разследването на пътния инцидент. https://www.flagman.bg/