Ротари клуб Добрич с инициатива в подкрепа на образованието

0
237
Да вдъхновим бъдещето на децата си, споделяйки опита на успели представители на бизнеса, беше целта на срещата, която се състоя снощи. Събитието, организирано от Ротари клуб Добрич с подкрепата на началника на РУО Светлана Василева и любезното домакинство на училище „Свети Климент Охридски“, се превърна в приятелска среща между хора с еднакви цели. На нея представители на добричките училища – директори, учители и ученици чуха лекцията на инж. Димитър Димитров, собственик на фирма „Ардес“ и член на Ротари клуб Галатея – Варна за пътя към успеха, по който всички трябва да вървим заедно.
Презентацията на инж. Димитров е част от програмата на сдружението „Сподели и вдъхнови!“, основано от успешни хора в България, които споделят знанията и опита, придобити по време на житейския им път. Чрез личните си истории те показват на учениците и учителите как могат да бъдат успешни и щастливи и в България. Мисията им е да вдъхновява децата да мечтаят смело, да действат с решителност и постоянство, за да са успешни. Споделяйки принципите, които стоят в основата на всеки успешен бизнес и трудностите, през които минава развитието на всеки човек, да помогнат на младите хора в България да формулират целите си и да начертаят пътя към личния си успех. Път, по който да вървят достойно, отстоявайки себе без да забравят да благодарят, да дават и да са част от обществото.
Целта на срещата, организирана от Ротари клуб Добрич, бе да направим още една стъпка в работата ни в полза на образованието, като с общите усилия на професионалистите и училищата, повишим знанията и уменията на учениците, така че да се превърнат в осъзнати, знаещи и можещи млади хора. Да си припомним колко е важно да възстановим връзката между образованието и бизнеса, за да има бъдеще за децата ни в България.
Всички реакции:

32

1
20
Харесване

Коментар
Споделяне