Известната добричка певица Нели Грегъри създаде своя школа по майсторско пеене  Voiceroom едва в средата на миналогодишния октомври. И вече може да се похвали с първи награди на своите възпитаници, и то не какви да е, а от престижния конкурс „Арт-парад във Витебск“, който е етап от световноизвестния Международен фестивал на изкуствата “Славянски базар”. 9-годишната Сияна Георгиева и 14-годишната Илияна Лозева са носители на приза „Дипломант 1 степен“, а 17-годишната Ивайла Стойчева е „Дипломант 2 степен“.

Щастливата ръководителка на талантливите момичета не може да се нарадва на успеха, още повече, че съвсем отскоро се занимава професионално с обучението на младите таланти. Дори с присъщия си хумор подчертава, че се радва и на амбицията им, тъй като са избрали за първа своя изява не кой да е конкурс, а именно „най-трудния“. 629 деца и младежи от 28 държави участваха в тазгодишното онлайн-издание на престижния музикален форум.
А в разговора с представител на НДТ по повод голямата първа радост на школата по пеене Нели Грегъри помоли непременно да напишем от нейно име и от името на децата, които обучава, едно голямо „Благодарим!“ на бизнесмена Енчо Малев, който през месец декември е дарил 3 професионални микрофона на школата, в памет на съпругата му Дора Малева, с която Добрич се прости миналата година. НДТ

II Международный фестиваль-конкурс «АРТ-ПАРАД В ВИТЕБСКЕ». 10 января 2021 года.