Първа и трета награда за децата от ДГ „Първи юни“ на Национален фестивал в Казанлък

0
292

Две талантливи момичета от ДГ „Първи юни“ №17 участваха в IX Национален фестивал на руската поезия, песен и танц  „Пусть всегда будет солнце” – 2023г., който се проведе на 09.09.2023г. в град Казанлък.

„Изключително сме горди от отличното представянето на Христея Велинова и Надежда Михаилова от група „Мики Маус“, при ДГ „Първи юни“ №17, Добрич.

Христея показа завиден потенициал при изпълнението на руската песен „Антошка“. Толкова малка и толкова крехка, а с такъв силен и звънлив глас и невероятна харизма. Хриси очарова журито и заслужено завоюва първо място. Безспорен талант показа и Надежда с изпълнението на песента „Лягушка“, която пее много от малка. Тя показа артистизъм и красив глас. Надежда завоюва трето място“,  споделят със заслужена гордост от ДГ „Първи юни“

Пожеланията към двете малки певици са за още много хубави песни, големи сцени, много отличия и награди,!

„Огромна благодарност към музикалния педагог на двете момичета г-жа Десислава Баева, която успява не само да обучава, но и да вдъхновява! Прекрасен човек и ръководител с голямо сърце и любов към работата си!

Благодарим и на двете семейства на момичетата за подкрепата и отговорното отношение!“,  допълват  от детското заведение.