Пума, спасена от зоопарк, не може да бъде пусната в дивата природа, а живее като разглезена домашна котка.

Бихте ли повярвали, ако някой каже, че пума живее в дом с хора? Е, най-вероятно бихте казали, че такова нещо не може да се случи. Пумите са месоядни животни, които няма вероятност да могат да живеят с хора, защото това би представлявало опасност за човешкия живот.

Но пумата Меси би била изключение от тази представа, тъй като той вече живее с Мария и Александър Дмитриеви в Русия. Двойката се среща с Меси в района на Саранск / Пенза, Русия/ и по това време Меси беше само на 8 години. Той беше наистина сладък за възрастта си и двойката реши да го има в живота си.

Меси имаше двама братя, които също са живели заедно с него, били кръстени на известни футболисти, за да почетат руския град, домакин на четири от мачовете от световната купа през 2018 г.. И така, трима от тях бяха кръстени Меси, Суарес и Неймар. Меси бил продадени на зоопарка, когато бил едва на 3 месеца.

В Инстаграм пумата има над 1 млн. последователи, които нетърпеливо чакат да видят следващият пост на голямата котка. http://kanal3.bg/

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
  7. БЪЛГАРИТЕ
  8. РИБОЛОВ
  9. ГЮВЕЧ
  10. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  11. България – Китай 中国保加利
  12. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
  13. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
  14. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
  15. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST