Катастрофа е станала на пътя Съединение – Правище тази сутрин, съобщи дежурен в Областно пътно управление. По думите му сигналът за пътнотранспортното произшествие е получен около 06.40 часа. Няма данни за загинали при катастрофата. Към момента полицията обработва местопроизшествието. Движението в района на катастрофата не е затруднено и се осъществява нормално. Няма подадени сигнали за други пътнотранспортни произшествия през изминалата нощ.

Трафикът по входно-изходните артерии на Пловдив се осъществява нормално и без затруднения, съобщи още дежурният, цитиран от Радио „Фокус”. Той припомни, че движението при 133-ти км на АМ „Тракия“ се осъществява двупосочно в платното за Бургас, поради ремонт на надлеза на път II-56 Раковски – Пловдив.

Затворени за движение са пътните връзки Раковски – Бургас, Бургас – Пловдив и Пловдив – София. Пътуващите по АМ „Тракия“ от Бургас за град Пловдив е необходимо да използват пътен възел „Север“ при 126-ти км. Трафикът по път II-56 Раковски – Пловдив, от км 89+340 до км 89+670, се осъществява двупосочно в платното в посока Раковски. Продължават ремонтните дейности на други три участъка на АМ „Тракия“ в района на Пловдив – при пътен възел „Север“ (при 126-ти км), по моста над р. Пясъчник (при км 127-ми) и по моста над р. Стряма (при км 136-ти). Забранено е движението на тежкотоварни моторни превозни средства над 12 тона по пътя Плодовитово – Първомай – Асеновград, заради влошено състояние на стоманен мост над река Марица.

Трафикът в Пловдив се извършва нормално и без затруднения към този час на деня. Не се образуват задръствания, а преминаването през светофарните уредби отнема около 3 – 4 минути. Продължават ремонтните дейности по някои от главните градски булеварди.

Снимката е илюстративна

TrafficNews.bg

****

БЛИЦ пише, че жертвата е Мартин Иванов Карабелов. Момчето е син на скандално известния бизнесмен от Съединение Иван Карабелов, който е осъден и лежи в затвора за убийството на митничаря от Пловдив Георги Дребчев.

Поръчковият разстрел е извършен през далечната 1999 година и беше влязъл в графата студени досиета поради липса на поръчители  извършител. Преди няколко години обаче от прокуратурата обявиха, че са разкрили кой стои зад мократа поръчка. От държавното обвинение като килър посочиха пловдивчанина Божидар Атанасов, който получи доживотна присъда. В последствие присъдата беше намалена на 20 години. Според разследващите бившият покоен кмет на Съединение Евгени Маринчешки е направил поръчката, възложил я на Божидар Атанасов, а посредник и помагач бил Иван Карабелов. В схемата били замесени много наркотици, митничарят Дребчев осигурявал безопасното преминаване на стоката. Убийството дошло, когато Маринчешки заподозрял, че Гребчев присвоява част от наркотиците. За участието си в престъпната схема Иван Карабелов получи 15, 6 години затвор.

https://blitz.bg

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
  7. БЪЛГАРИТЕ
  8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
  9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
  10. РИБОЛОВ
  11. ГЮВЕЧ
  12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  13. България – Китай 中国保加利
  14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
  15. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

  1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
  2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА