ПРОГРАМА „НАШЕ ЛЯТО“ ЩЕ ЗАБАВЛЯВА ДЕЦАТА ОТ 1 ЮЛИ

0
1060

Уважаеми родители, започва записването за Общинска ваканционна програма „Наше лято”, което можете да направите до 25.06.2020 г. всеки работен ден от 8:00 часа до 17:00 часа в сградата на ЦПЛР „Малкият принц” – ул. ”Цар Калоян” 11, в Община Тервел – кабинет 312 и в Градския музей, както и на имейл: odk_tervel_odk@abv.bg.
За да бъде детето ви включено в летните занимания, е необходимо да попълните декларация – съгласие. В декларацията можете да посочите дали детето ще участва във всички предвидени занимания, или имате предпочитания към някои от часовете конкретно.
Общинска ваканционна програма „Наше лято” ще стартира на 01.07.2020г. и ще приключи на 31 август. Ще бъдат спазени всички хигиенни и противоепидемични мерки при провеждане на заниманията с децата, съобразно указанията на Министерство на образованието и науката и на Министерство на здравеопазването. Занятията са предназначени за деца на възраст от 6 до 13 години, които ще бъдат разпределени по групи до 12 деца. Те са безплатни, финансирани от Община Тервел, и ще се провеждат всеки делничен ден от 10.00 до 16.30 часа в двора на ЦПЛР „Малкият принц”, на спортна площадка – център, в градски парк, около фонтаните, пред читалището и в градския музей.
Под ръководството и със специалното отношение на нашите квалифицирани и мотивирани преподаватели от ЦПЛР „Малкият принц“ и партньорите ни от НЧ „Д. Дончев-Доктора-1893“ и детските градини, ще се провеждат часове по шахмат, рисуване, приложни изкуства, фотография, музика, забавна лаборатория. Ще четем, разказваме и слушаме познати и непознати приказки в библиотека на открито. Ще спортуваме в часове по аеробика (зумба) и в още много спортни занимания. Съвместно с Държавно ловно стопанство ще се запознаем с природата около нас. Ще се научим как да оказваме първа помощ. В музея ще организираме уроци по везба. Местната комисия за борба с противообществените прояви ще проведе занимателни тренинги по актуални младежки проблеми. Ще се организират занятия по безопасно движение по пътищата, опознаване на родния край и др.
Направете лятото на Вашите деца весело и незабравимо!

Заниманията по общинска ваканционна програма „Наше лято” са едно спокойното и сигурно място за Вашето дете с весели игри и забавления, с нови приятели и много усмивки!

ОЧАКВАМЕ ВИ НА 1 ЮЛИ ОТ 10,00 ЧАСА В ДВОРА НА ЦПЛР „МАЛКИЯТ ПРИНЦ“!!! Декларация за участие в лятна ваканционна програма „Наше лято“ можете да изтеглите от профила във фейсбук на ЦПЛР „Малкият принц“, както и от сайта на община Тервел. Телефон за връзка и допълнителна информация: 0899775403.

Образец 1 – ДЕКЛАРАЦИЯ – Наше лято