• ТОЙ спечели Шампионската лига с ФК Барселона през 2015 г. – ТЯ също има титла!
  • Бразилският модел Фернанда Кампос (26), която твърди, че е била интимна с Неймар (32), спечели странно първенство в Бразилия.

Фернанда беше избрана за победител в конкурса „Най-красива вагина“ в гласуване на фенове в Бразилия. Моделът събра 65 000 гласа в гласуването, организирано от агенция Fama Pop. Мненията на инфлуенсъри и фотографи също изиграха роля за резултата. За това съобщават различни медии в Бразилия .

Фернанда беше изключително щастлива от спечелването на тази надпревара за титлата. Когато спечели наградата, тя извика двусмислено: „Сега разбирате какво видя младият Ней.“

Красивата бразилка също не скри подготовката си за шампионата. Напротив: тя разкри най-интимните подробности: „Използвам много хидратиращо масло и не ексфолирам.“

Моделът продължи: „И аз правя само лазерна епилация, не използвам бръснач или горещ восък. Имам малки тайни: след бръснене, например, вземам ледена вана.

Фернанда е активна и в еротичната платформа „OnlyFans“. Там тя също прави красотата на вагината си проблем. Тя обяснява: „Разкривам всички рецепти и показвам как да се грижим за вагината.“

Фернанда стана известна, след като заяви, че е имала афера с бразилската суперзвезда Неймар в луксозен апартамент в Сао Пауло. Тя каза, че звездата на Бразилия е започнал да флиртува с нея чрез Instagram по време на Световното първенство през 2022 г.

Говори се, че Неймар е продължил да й изпраща съобщения и видео разговори до 2023 г. Твърди се, че той дори я поканил в апартамента си през юни.

bild.de + Интернет