ПРЕДИ 10 ГОДИНИ: ЧЕТИРИМА ДУШИ СА ЗАДЪРЖАНИ СЛЕД ЗАЛАВЯНЕТО НА ЕДИН ТОН КОКАИН В РУМЪНИЯ; ОМЪЖЕНА С ГОЛЕМИ ГЪРДИ ПОДЛУДИ ФУТБОЛИСТ НА ЦСКА

0
1795

 

Констанца. Четирима души, между които и един испански гражданин, са били задържани по повод залавянето на над един тон кокаин, открит в контейнер, пристигнал от Бразилия, в румънското пристанище Констанца Юг Адиджа, съобщава електронното издание Зиаре.ком. Официални източници заявиха за агенция Нюзин, че става въпрос за количество от 1200 кг, което се оценява на десетки милиони евро. Наркотикът е бил заловен от полицаи от отдела за борба с организираната престъпност и от митничари на терминала Констанца Юг Аджиджа, в контейнер, докаран с кораб от Бразилия. Кокаинът е бил укриван в дървени кутии от кедър.
Властите в Румъния, които са били информирани за скрития кокаин още при неговото разтоварване в пристанището, очакваха товарът да бъде взет от получателя му, румънска фирма. Получателят се появил днес в пристанището. Отварянето на контейнера станало в присъствието на митничарите и полицаите.
В момента районът, в който се провежда разследването, е отцепен от силите за сигурност, посочва изданието.

ОМЪЖЕНА С ГОЛЕМИ ГЪРДИ ПОДЛУДИ ФУТБОЛИСТ НА ЦСКА

Играчът изпада в депресия, не може да преживее раздялата. Любовна драма преживял Зе Руи от ЦСКА. Португалецът свалил в началото на Нова година русокоса мадама с огромен бюст. Двамата прекарали няколко нощи заедно и известният с буйния си нрав футболист се влюбил до уши. Мацката обаче му признала, че е омъжена и е изключено връзката им да се задълбочава. Нещо повече – само седмица по-късно тя тотално обърнала гръб на Зе Руи, който напразно я търсел по мобилния телефон. Португалецът не замина на лагер с ЦСКА в Кипър, тъй като шефовете на клуба се опитват да го продадат. Той тренира в София заедно с други пренебрегнати от Пената играчи под ръководството на Сашо Борисов. От понеделник насам обаче Зе Руи не се е вясвал на тренировка поради контузия в ахилеса. Запознати обаче са категорични, че португалецът не ще да тренира и заради раздялата с мадамата.  Той преживял тежко битата му дузпа и ходел като ударен с мокър парцал.  “В София много жени, но няма като тази. Голям бюст, голяма работа, но аз вече сам”, тюхкал се Зе Руи.

НДТ – 30 януари 2009 г.