Изпълнителката е потрошена жестоко от свой бивш приятел, смениха й тазобедрена става в “Пирогов”

Жестоко пребита от бившия си приятел се оказа певицата Сибила Серафимова. Самата тя разказа пред “България Днес” за ужаса, който я е сполетял, пише “България Днес”.

“Мои приятели бяха организирали среща с бившия ми приятел. Според мен той има някакви обсесивни черти в характера си. Не е човек от нашите среди. И когато си тръгнах, той ме настигна на улицата, изби ми телефона, защото звънях да кажа на моя настоящ приятел, че се прибирам, но така и не се прибрах”, каза от “Пирогов” Серафимова с артистичен прякор Серафим. Младата жена е солистка на ню уейв бандата “Виолетов генерал”, нашумяла още в края на 80-те. Именно нейният създател – певецът, поет и китарист Емил Вълев, пръв алармира за жестокия побой, нанесен наскоро на солистката му, във фейсбук.

“С много неприятно чувство съобщавам на нашите приятели и фенове, че Сибила беше нападната и получи сериозни травми, след което беше откарана в “Пирогов”, където беше оперирана за смяна на тазобедрена става и други травми. Всичко това е изключително опасно за здравето й като цяло и все пак се надяваме, че ще продължи да свири и пее и занапред ще участва в концертите на “Виолетов генерал”. И не само това, но и ще продължи да води нормален живот без сериозни последствия. Шокиран съм от случката и единствено ми остава да се моля за нея и нека тези, които я обичат, изпратят към нея в пространството съчувствие и съпричастност. Пак повтарям, дано да се възстанови максимално бързо и стане отново онази Сибила, която познаваме”, пожела й силно притесненият от инцидента фронтмен на “Виолетов генерал”.

“След като бившият ми изби телефона, се случиха неприятни неща. Аз побягнах. Виках: “Помощ, помощ!”. Никой не ми помогна в самия център на София. Накрая нещата ескалираха. Той ми удари страхотен шамар. Аз нямам и 40 килограма. Не само съм много слаба, но и с много тънки кости. Лекарите казаха, че са като пергамент”, описва тежко пострадалата млада изпълнителка.

“От шамара отлетях. Отлетях буквално във въздуха. И съм паднала на бедрото си. То остана счупено надве. Отделно после съм била и влачена”, разказа още певицата на най-известната ни ню уейв група.

“В момента съм след операция със сменена тазобедрена става и счупено, извадено рамо. Психото се казва Никола Димитров. Благодаря на чудните вълшебници от “Пирогов”, които се погрижиха за мен”, написа в социалката си Сибила.

“Вече са заведени няколко дела по този случай. Има полицейско разследване в две столични РПУ-та”, уточни пострадалата певица.

“Според мен този човек е много неуравновесен. Посягал е и на други хора”, сподели Серафим. Солистката на “Виолетов генерал” смята, че нападателят й не можел да приеме, че тя вече си има нов приятел. “Вкопчил се е в мен”, обобщава Серафимова.