Актьорът пак се носи на крилете на любовта месеци след като се раздели с красавицата Александра

Нова любов си има Калин Врачански. Ромеото на родното кино се е загаджил със секси брюнетка. Снимки на новата звездна двойка се появиха в интернет. На кадрите Врачански и новата му изгора изглеждат по-влюбени от всякога, пише БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Новата любима на Калин, разбира се, е доста по-млада от него. Тя е изваяна, няма корекции по тялото – точно по стила на Врачански.

Двамата обикалят света, тъй като били запалени пътешественици, издават клюкарите пред “България Днес”. Наскоро посетили Италия, а преди това направили още няколко екскурзии из Европа. Именно с новото си гадже Калин е прекарал лятото на “Градина”, където почива в топлите дни от годината.

Врачански има авантюра с красавицата от по-малко от шест месеца. Актьорът се е залюбил с хубавицата почти веднага след раздялата си с блондинката Александра. Чаровната художничка и звездата от “Стъклен дом” изживяха бурен любовен романс, продължил няколко години. Само че в един момент блондинката решава да сложи край на връзката им. Това се случи през април.

С Александра бяха заедно години, но така и не се ожениха

 

А Калин веднага се хвърля в обятията на сексапилната си нова приятелка. Коя е тя, актьорът пази в пълна тайна. От години насам звездата от редица БГ сериали иска да скрие публичния си живот. Той избягва да коментира гаджетата си в редките интервюта, които дава.

Близки до актьора издават, че Врачански бил на седмото небе от щастие. Бързо намерил утеха в новата си изгора след раздялата с художничката Александра.