Каори Доминик и мъж, чиято самоличност не е установена, решават да се позабавляват с вибратор, който се управлява чрез приложение в телефона на господина

Колумбийската актриса във филми за възрастни Каори Доминик е обявена за издирване след снимки на порно в автобус. По данни на Daily Star, полицията е проявила интерес към жената, след като станало ясно, че в клипчето, в което участва, е била без медицинска маска.

Видео с участието на Доминик бе качено в PornHub, но малко по-късно бе свалено. В началото на клипа тя е с ръкавици и маска на лицето. В автобуса тя и мъж, чиято самоличност не е установена, решават да се позабавляват с вибратор, който се управлява чрез приложение в телефона на господина.

Мъжът контролира секс играчката, която е в партньорката му, и снима случващото се на видео. В една от сцените Доминик сваля маската от лицето си, което в Колумбия се смята за нарушаване на санитарните норми. След това дава на мъжа бельото си, което, според Daily Star, също е много нехигиенично.

Участниците в клипчето са заплашени от глоба.

Представител на автобусната компания пък коментира, че участниците в клипчето са демонстрирали „липса на уважение към другите пътници”.
https://blitz.bg/