• Австралийката Тайла Мадисън е подложена на линч в социалните мрежи заради сексуалните си откровения

Австралийка пощури социалните мрежи, след като се похвали, че е преспала с цели 22-ма мъже само за 10 дни! Тайла Мадисън живее в Нюкасъл, Австралия, и след скорошна раздяла отишла на почивка в Европа за седмица и нещо. През това време тя се отдала на безразборен секс с напълно непознати мъже. За 10-дневната си ваканция палавницата имала интимни връзки с 22-ма господа, кой от кой по-надарени. За подвизите си ненаситната чукеса се похвали сама с  клипче в Tiktok, което вече е гледано от милиони.

Тайла по време на ваканцията си

“Напуснах гаджето си и реших да не страдам, а да направя като мъжете – да се отдам на безразборни връзки. Затова отидох на почивка за 10 дни. Целта ми беше да спя с 20 мъже, но стигнах дори до 22. Не крия, беше страхотно!”, доволна е развратната Мадисън.

Историята й провокира десетки негативни коментари, на които тя не премълча и отговори. Сред коментарите има и такива, в които се подчертава, че трябва да се срамува от начина си на живот.

Тайла похапна и сочни френски франзели. Париж беше една от дестинациите по време на секспътуването й

„Опитвам се да блокирам по-голямата част от негативността, но на това ниво е трудно да се игнорира. Мисля, че е грубо да те наричат „позор“ и “парцал”. Ако мъж публикува такъв видеоклип, той и приятелите му ще се поздравяват и ще се радват взаимно. Изключително тъжно е, че има двойни стандарти като този през 2024 г.“, подчертава разпоретината и добавя: „Мъжете никога няма да трябва да изпитват върху себе си такъв вид осъждане или да знаят какво е да те наричат “курва”. Никога не бих записала видеоклип и да наричам някого с обидни имена“.

„Представете си, че мисията на живота ви е да спите с всеки срещнат мъж, да го публикувате в интернет и да очаквате похвали за това. Как коментирате това признание?”, провокира я потребител на социалната мрежа.

Tайла отговаря и на това: „ Сексът е просто част от живота. Не мисля, че има от какво да се срамувам. Моите близки ме познават и знаят какъв човек съм в реалния живот. Да, беше ми забавно и го направих. Винаги съм била отворена книга за всичко в живота и обичам моите социални мрежи да отразяват това. Всеки ден някой има проблем с това, което правя на работа или с това, което изберам да публикувам“, пише австралийката.

Палавницата е готова за поредния рунд. Дали е била и с някой българин?!

https://lupa.bg/

Обрат в случай на звезда от OnlyFans, която откри, че пастрокът й е най-големият й абонат – когато разкрива, че майка й и сестра й са се включили НЕЯ

  • Звездата на OnlyFans отвори пред Insight на SBS 
  • Тайла Мадисън шокирана да открие топ абонат
  • Доведеният татко й изпращаше съобщения всеки ден за снимки по бельо 
  • Шокиращо разкритие удари семейството  

Звезда от OnlyFans си спомни ужасяващия момент, в който научи, че най-добрият й абонат се оказа неин втори баща и как шокиращата новина разкъса семейството й.

Служителката в търговията на дребно Тайла Мадисън от Нюкасъл, Нов Южен Уелс , е била на платформата с рейтинг X само от два месеца, когато е направила ужасяващото откритие.

Тя стана подозрителна към най-големия си абонат, който беше похарчил 2000 долара за неприлично съдържание и изпращаше съобщения с „необичайно конкретни искания“, като ежедневни снимки, на които е облечена по бельо.

Г-жа Мадисън също беше последвана в TikTok от мистериозния потребител, като платформата на социалните медии я уведоми, че акаунтът е свързан с един от шестте контакта в нейния телефон.

Любопитната звезда на OnlyFans в крайна сметка стесни кръга, преди да научи, че абонатът е същият мъж, който е бил неин втори баща през последните 12 години.

Опустошителното разкритие сложи край на брака на майка й и г-жа Мадисън разкри, че това не е единствената връзка, която е оставена на пух и прах.

Говорейки за SBS’ Insight във вторник вечерта, г-жа Мадисън описа как нейната разбита майка и сестри след това се обърнаха срещу нея, след като доведеният й баща си тръгна.

Тайла Мадисън (на снимката) беше шокирана да открие истинската самоличност на нейния номер едно абонат на OnlyFans

Тайла Мадисън (на снимката) беше шокирана да открие истинската самоличност на нейния номер едно абонат на OnlyFans

https://www.dailymail.co.uk/