ОЧАКВАМЕ ВИ ЗА РАЗХОДКИ В АЛБЕНА ОТ 6 МАЙ

С нетърпение и огромно вълнение Ви съобщаваме, че от 6  май ваканционно селище Албена вдига бариерите за посетители, а паркингът ще бъде 5 лв. на ден. Макар и хотелите все още да са затворени, всеки решил да се разходи из любимата Албена, ще има тази възможност.

Какво по-хубаво в този момент от една зареждаща разходка, започваща от дивата и красива природа на Националния резерват Балтата и завършваща с безкрайната златиста плажна ивица, преливаща през бялата пяна на морските вълни в необятна тюркоазена красота, докосваща небето?

И не само това! От 12 май за всички любители на тениса с усмивка ви приветстваме отново в модерния тенис център на Албена.

Оборудван с 22 открити тенис корта и удобства, отговарящи на изискванията на Международната федерация по тенис за организиране на международни тенис турнири.

Комплексът разполага с професионални треньори по тенис и отлични условия за организиране на турнири, лагери и състезания от различен тип.

Всички открити тенис кортове разполагат с:

  • червени настилки, тип „Шамот“;
  • осветление за вечерни занимания.

А защо да не завършите тренировките с вкусно хапване? Отново от 12 май ресторант Tex Mex Beergarden, ще бъде на ваше разположение с любимите вурстчета и освежаваща немска бира.

Очакваме Ви в Албена, нетърпеливи да срещнем слънчевите ви усмивки отново!

*Албена въведе мерки срещу разпространението на COVID-19, за да осигури вашата безопасност.