За втори пореден път Общинският съвет на Добрич не взе решение по казуса за прекратяване на концесията и налагане на санкции на Спортен комплекс „Русалка“ и на „Младежка танцова площадка“ в градския парк. След разгорещени дебати кметът Йордан Йорданов оттегли предложението си и заяви, че ще го предложи на следващо заседание на Общинския съвет. Концесионер на Спортния комплекс „Русалка” е „Би Ей Тур” ООД, а на „Младежка танцова площадка“ в градския паркконцесионер е „ЛЮБЕНАС” ЕООД.

Договорът за концесия с фирма „Би Ей Тур” за стопанисване на спортния комплекс „Русалка”е сключен през януари 2010 година. Обектът включва масивна четириетажна сграда с плувен басейн, съблекални, тренировъчни зали и кабинети, втора четириетажна сграда със зали за художествена гимнастика и борба, кинозала, гимнастически стаи, музей и зала за гости и  двуетажна сграда и дворно място.

Младежката танцова площадка в градския парк “Св. Георги” е с площ от 3 000 кв. м. Обектът на концесия се състои от четири открити танцувални площадки с площ 540 кв.м., помещение за осветителна техника с площ 16 кв.м., сутерен – клуб със застроена площ 135 кв.м. и прилежаща площ, съгласно дадената виза от гл. архитект от 26.03.2007 г. за разрешаване проектиране на реконструкция на съществуваща сграда и организиране на прилежащия терен за спортно – развлекателна дейност.