• Колкото по-големи са дрехите, толкова по-добре
Не е шокиращо, че модата от 90-те и 2000-те години се задържа за дълго време. Въпреки всички противоречиви тенденции, които се появиха отново, като дънките с ниска талия, много от тях са практични и удобни. Ако сме разбрали нещо от тези ретро модели, то е, че има перфектен баланс, който съчетава комфорт със стил.

Овърсайз дрехите са една от тенденциите, които завладяха дефилетата и гардеробите ни. Независимо от артикула, дизайнерите и стилистите са намерили начин да го увеличат. Всичко от слънчеви очила до обувки е нараснало по размер и 2024 година изглежда ще следва същия модел. Дизайнери като Max Mara се включиха в овърсайз тенденцията с ултраголеми блейзъри, придаващи повече обем на тялото.

С дизайнери като Исей Мияке, които демонстрират прекалено големи дрехи за пролетта на новата година, има много причини да вярваме, че обемните кройки все още ще бъдат на мода. Въпреки че са лесни за обличане, овърсайз дрехите изискват малко мисъл, когато става въпрос за оформянето им. Когато избирате голямо облекло, внимавайте как наслоявате елементите, за да избегнете излишно натрупване. Последното нещо, което искате да постигнете с извънгабаритната мода, е да бъдете погълнати от дрехите си.

Как да носите овърсайз дрехи през 2024 година

Блейзър

Когато оформяте овърсайз блейзър или яке, е добре да си поиграете с пропорциите и да изберете плътно прилепнала блуза или бюстие отдолу, което осигурява ласкаво прилягане. Тази формула за облекло служи най-добре на хората с по-нисък ръст, за да се предотврати претоварването с дрехи. Изберете овърсайз блейзър с прилепнал топ за външен вид, който е едновременно шик и сексапилен. За да стегнете талията, сложете колан, който ще дефинира фигурата ви като пясъчен часовник.

Превърнете пуловера си в рокля

Големият пуловер е идеалната дреха, за да получите две в едно. Намерете няколко размера по-голям модел, който да носите като шикозна, изтънчена рокля или туника. Ако искате овърсайз пуловерът ви да бъде като рокля, съчетайте го с маратонки или ботуши за преднамерена високомодна визия. От друга страна, можете да носите големия пуловер като туника и да го съчетаете с чифт шорти за повече покритие.

Максималистичен подход

Най-добрият начин да избегнете чуденето кой точно артикул да бъде овърсайз, е всяка една дреха във визията ви да бъде с няколко номера по-голяма. Съчетайте огромната си чанта с други по-големи елементи за завършен външен вид, който изглежда елегантно. От Loewe се справят с това перфектно, като комбинират голям пуловер с широки дънки, които създават изненадващо стилна комбинация. Ако искате почивка от големите предмети, придържайте се към по-ниски обувки, като пантофки.

Дънки от 90-те

Дънките с широки крачоли бяха първата тенденция от 90-те години, която се появи отново и ефектно детронира тесните модели, които царуваха дотогава. Тъй като широките дънки все още са на мода, не можете да сбъркате с чифт голям деним за следващата година. Комбинирайте с прилепнало горнище за балансиран външен вид или с широко горнище, пъхнато в дънките за елегантен завършек.

Шал тип одеяло

Шаловете, независимо от сезона, винаги ще бъдат бляскав и лесен за носене аксесоар. За по-студените дни големият шал е перфектният артикул за максимален комфорт и стил. Шаловете тип одеяло са тенденция, която със сигурност ще завърши визията ви през зимата на 2024 година.

https://www.tialoto.bg/