• Вероятно всеки от нас поне веднъж в живота си е прибягвал до Съновника, за да разбере защо сме сънували и какво означава това. Оказва се, че Луната или по-скоро лунният ден, в който се е случил този или онзи сън, играе голяма роля в тълкуването на съня. 

Често значението на съня, като се вземат предвид лунната фаза, лунният ден, денят от седмицата и зодиакалния знак, в който е Луната в този момент, се променя толкова драстично, че обичайното тълкуване става просто неприложимо към вашия конкретен сън.

Предлагаме ви Лунния календар на сънищата за януари 2024 г.

Дни от януари 2024 г., когато могат да се случат пророчески сънища

4 – 21 януари, 22 лунен ден, намаляваща Луна в знак Везни

Сънищата в този ден са пророчески, най-често те предвещават нещо негативно. Но е важно да знаете по кое време се е появил сънят, за да разберете колко време ще отнеме, за да се сбъдне: ако сте сънували преди полунощ, значи няма да се сбъдне скоро, а ако след полунощ преди зазоряване, тогава определено ще се сбъдне в рамките на 3 месеца.

7 – 24 януари, 25 лунен ден, намаляваща Луна в знака Скорпион

Сънищата в този ден са пророчески, те се сбъдват или в същия ден преди обяд, или в рамките на осем или десет дни. Ако сте имали щастлив сън, не трябва да го разказвате на никого. По правило пророческите сънища в такъв ден са свързани със събития в личния ви живот.

8 – 25 януари, 26 лунен ден, намаляваща луна в Скорпион с преход в Стрелец

Всякакви мечти се сбъдват в такъв ден, дори сюжетът им да е странен. Сънищата са свързани конкретно с живота на човека, който е имал съня. Ако сте сънували преди полунощ, няма да се сбъдне скоро, но ако сте сънували след полунощ преди 3 часа сутринта, ще се сбъдне в рамките на три месеца.

10 – 27 януари, 28 лунен ден, намаляваща Луна в Стрелец

Вярва се, че сънищата, сънувани на този ден, ще се сбъднат на третия ден. Най-често те предвещават някои пречки в бизнеса и се отнасят до бъдещето.

16 януари – 5-ти, 6-ти лунен ден, растяща Луна в Риби

В такъв ден човек вижда пророчески сънища, но не трябва да ги разказва на никого, особено ако сънищата са били лоши. Такива мечти винаги се сбъдват, макар и не веднага. Сънищата съдържат важна информация, която трябва да запомните и използвате в живота си.

17 януари – 6-ти, 7-ми лунен ден, растяща Луна в Овен

Това е денят на пророческите сънища, но те се сбъдват само когато са добри сънища, които вещаят добро. Не трябва да разказвате сънищата си на никого. Най-често сънищата предвещават много важни събития в живота на човек.

18 – 7 януари, 8 лунен ден, нарастваща Луна в Телец

На Богоявление Бъдни вечер винаги се сънуват пророчески сънища. Такива сънища ви разкриват вашите тайни желания и мечти и подсказват начин да ги реализирате.

19 януари – 8, 9 лунен ден, растяща Луна в Телец

Това е денят на мистичните сънища, те се сбъдват с невероятна точност и е невъзможно да го отмените. Това могат да бъдат сънища-изкушения, човек изглежда като изпитан, изкушен от тъмни сили.

28 – 17 януари, 18 лунен ден, намаляваща Луна в Дева

Сънищата в този ден винаги предвещават успех и сбъдване. Най-често една мечта се сбъдва след три дни, но ако сте сънували преди полунощ, тогава тя може да се сбъдне в рамките на двадесет дни. Не трябва да разказвате съня на никого.

29 – 18 януари, 19 лунен ден, намаляваща Луна в Дева

Това е денят на пророческите сънища, но само мечтите на мъжете се сбъдват, а на жените не. Най-често сънищата предвещават придобивания, нови неща, пазаруване или изцеление от болест.

Дни от януари 2024 г., когато мечтите ще бъдат празни

5 – 22 януари, 23 лунен ден, намаляваща Луна във Везни

Сънищата в такъв ден са абсолютно неверни: каквото и да сънувате, това няма да окаже никакво влияние върху живота ви. По правило сънищата ще бъдат хаотични и трудни за запомняне, но в тях ще мигат някои символи, които искате да разтълкувате. Не трябва да правите това, това е загуба на време.

12 януари – 1-ви, 2-ри лунен ден, нарастваща Луна във Водолей

Това е денят на езотеричните сънища, те не означават нищо, но информацията, която такива сънища предлагат на човек, е резултат от комуникацията му със силите на финия свят.

13 януари – 2, 3 лунен ден, нарастваща Луна във Водолей

Абсолютно празни сънища, представляващи непрекъснат поток от подсъзнанието, някакви отломки от преживяно преживяване. Не трябва да се опитвате да тълкувате подобни сънища, дори ако ви се струват твърде добри или твърде лоши.

  1. Само eдна четвърт от света си честити на 1 януари
  2. Руски сайт: Вижте 23-те български открити
  3. В кои дни сънуваме пророчески сънища
  4. 7 интересни факта за сънищата
  5. Днес е Световният ден на съня
  6. Кратък съновник на мокрите сънища /18+/
  7. 7 мита за съня
  8. Вижте кои сънища предупреждават за надвиснала опасност
  9. ПЕЕЩА ВЪЗГЛАВНИЦА ПРОГОНВА И НАЙ-УПОРИТОТО БЕЗСЪНИЕ
  10. Разкодирайте еротичните си сънища