• Образователната ни система била етноориентирана към българите. Е, към кого да е? Към джендърите ли?
  • „Свободна Европа“ иска забраната на Вазовото „Аз съм българче“?
  • Става дума за една статия, излязла миналата седмица, в която разсъждават как ще интегрираме 100 000 деца на бежанци/мигранти.

Говори се вече с конкретни числа и в един скандален законопроект (Закон за убежището и бежанците) е записано, че законопроектът се внася, за да преодолее пречките пред приемането ни в Шенген. Излиза, че същите държавни органи, които са ни убеждавали, че нови пречки и изисквания за Шенген към нас няма, внасят проект на 5-ти януари, дни след като Денков е обявил, че сме постигнали успех и няма никакви допълнителни искания от Австрия.

Очевидно България се подготвя като терен за буферна зона, където нелегалните мигранти, изповядващи исляма в голямата си част, да бъдат отделяни и тези, които ще бъдат полезни на западноевропейските икономики, да бъдат придърпвани, а тези, които не вършат работа – да стоят в буферната зона и какво се случва – няма значение. Тезата да станем плуралистично общество е ултра либерална – заради 100 000 души 6-7 милиона българи трябва да си променят образователната система. Това е цинизъм и въпросът не опира само до „Аз съм българче“. Няма да се спрат само с „Аз съм българче“, тепърва ще има всякакви екзотични идеи от този тип. Цялата идея е в изречението, че образователната ни система е етноориентирана – към българите. Е, към кого да е? Към джендърите ли? С подобни статии се подготвя почвата за атаката през институциите, защото в момента управляват ултра либералите, с подкрепата на ГЕРБ и ДПС.

Тези хора се кахърят от една националистическа, дясно-консервативна вълна, която може да ги отвее и да ги свали от властта, която са окупирали; това малко малцинство издевателства над нас и неслучайно започват с такива провокации.

От фейсбук

Автор: Карлос Контрера

https://trud.bg/