“Баща ми е ревнив спрямо гаджетата ми и не би ме дал на някой случаен. Преди съм казвала само на мама и съм крила тези неща от него, но сега му споделям всичко.”

Това разкрива Никол спрямо отношенето на баща й Красимир Дунев към гаджетата й. В предаването “На кафе” по Нова телевизия, дъщерята на легендарния гимнастик споделя какъв е бил най-големия й кошмар в “Игри на волята”.

“Чистилището беше най-големия ми кошмар. В живота ми досега никога не съм се сблъсквала с такива условия. Дори на палатка не съм спала преди предаването пък камо ли на камъните. – споделя Никол – Колкото ми беше отвратиелно, толкова и илязох пораснала. Започнах да ценя всичко повече и имам чувството, че вече няма какво да ме бутне в живота” категорична е красавицата.

Олимпийската гордост Красимир Дунев също гостуваше при Гала с дъщеря си и сподели своето преживяване от екстремното риалити.

“Нямах много време да се подготвя, но за децата ми съм готов на всичко. Дъщеря ми предложи да участваме заедно и направих каквото мога за малкото време, с което разполагах. Не съжалявам, че се включих. Освен, че сбъднах нейната мечета, доказах на себе си, че и на тези години тялото ми не ме предава. – заяви Дунев – Бях с нагласата, че ще съм там не повече от две или три седмици. В момента в който стъпих на арената, си върнах спортната злоба и хъса, който съм имал преди години. Мускулната ми памет също много ми помогна.” https://www.bgdnes.bg/