Нещо различно и иновативно подготвиха учениците от гимназията по земеделие “Тодор Рачински” в Ген. Тошево

0
180

Нещо различно и иновативно подготвиха учениците от 8а клас ,специалност” Интериорен дизайн”,професия “Дизайнер”, които се включиха в проект-предизвикателство!

Идеята на проекта беше учениците да изработят и представят на английски език миниатюри на къщи по тема: Easter and the Museum of miniatures: Talking about houses and furniture, проведен от техният преподавател г-жа Атанаска Рашкова и специални гости на музея г-жа Кристияна Иванова – директор на ПГ по земеделие “Тодор Рачински” и г-жа Пенка Петрова – зам.директор в учебното заведение.

Сръчните и креативни възпитаници на ПГЗ “Тодор Рачински” показаха завидни умения и изработиха истински творения на изкуството като Възрожденска къща, Пекарна, Кафетерия, Сладкарница, Библиотека, Цветарски магазин, Старинна селска българска къща са част от тези приказни миниатюри.В тях е вмъкнат и празничен великденски елемент. Месиха и плетоха козунаци под вещото ръководството на г-жа Кристияна Иванова. Справиха се отлично и с тази приятна и вълнуваща задача!

Всеки ученик получи сертификат за отлично представяне!