• Какво отличава знаците на Зодиака в леглото и какво наистина ги възбужда. Ето мнението на астролозите.

Овен

В леглото представителите на този знак демонстрират не толкова страст, колкото любознателен интерес. Обичат да опитват, отворени са към експерименти и могат да се отегчат, ако всичко е по шаблон. В същото време Овните не са егоисти и са по-склонни да угодят на партньора си, отколкото на себе си.

Телец

В леглото той обича редовността с неочаквани изблици и промени в настроението. Телците предпочитат да запазят желанията за себе си и да не се отварят веднага към партньора. Но ако се доверят, ще са благодарни за разбиране и участие в реализирането на фантазиите им.

Близнаци

Любовта е важна за тази зодия, връзките за една нощ всъщност не са тяхната тема. Близнаците се държат в леглото възможно най-страстно, понякога несъизмеримо със силите си и най-важното, без да вземат предвид възможностите на партньора си. В резултат на това интимността с Близнаци може да се превърне в спортно състезание. И „местоположението“ също е важно за Близнаците – ако се чувстват неудобно, нищо няма да се получи.

Рак

Влюбват се дълбоко, губят ума си и предават на любовта с обекта на своето обожание. Те са готови на всичко за партньора, често се съгласяват и с това, което не им харесва. В леглото за тях е важна интимността като такава, а техниката и разнообразието са на втори план.

Лъв

Лъвът няма да постави желанията на партньора над своите, въпреки че е готов да направи компромис (но, само според схемата „ти на мен, аз на теб“). Подходът „основното е удоволствието от партньора“ изглежда странен за Лъва – той не може да не мисли за себе си, дори ако е дълбоко влюбен. Но в прелюдията е щедър и може да разтегне този етап, без да бърза да премине към целта.

Дева

Този знак трябва да се чувства възхитен и в същото време да не очаква нищо. Всичко, което Девата иска от леглото, е максимален комфорт, топлина и нежност. Представителите на този знак обикновено са безразлични към еротичните експерименти.

Везни

За разлика от Девата, Везните винаги са готови да опитват нови неща. Експериментите за Везните обаче не са цел, а средство. Възбуждат се от миризми, нови места, спонтанност. Колкото повече изненади, толкова повече Везните се отдават на процеса.

Скорпион

Скорпионът стоварва върху партньора цялата страст, на която е способен. Той е готов на много, но този етап не трае дълго, най-много няколко месеца. Освен това, периодът на демонстрация на постижения в леглото бързо преминава и Скорпионът се превръща в традиционалист, за когото стабилността е най-важна. В любовта тази зодия обича детайлите и нюансите и не понася бързането.

Стрелец

Големи любители на приключенията, Стрелците са неуморни в жаждата си за нови преживявания. Предложете им всякакви варианти и сюжети, Стрелецът със сигурност ще отговори и подкрепи. Никога не се уморява от любов. Това понякога може да създаде проблеми на партньорите му. За какво говорим ли? Представете си, че искате да спите, а той ви завлича да правите любов в банята!

Козирог

Сдържаните на вид Козирози в леглото често се оказват чувствени натури. Те са напълно отворени към партньорите и се държат изключително откровено. Това не означава, че от Козирозите трябва да се очакват латински страсти – по отношение на темперамента тези знаци не са от най-горещите. Но те са нежни и внимателни, а това значи много.

Водолей

Отнема много време, за да започнете, но след това не можете да го спрете – такъв е темпераментът на Водолея. За представителите на тази зодия може да бъде трудно да се отворят пред партньора, в началото те се стараят прекалено много и не могат да се отпуснат. Но щом ледът се разтопи, Водолеят става неудържим и възможно най-откровен.

Риби

Те съчетават неувереността в себе си с понякога прекален ентусиазъм в леглото (или това са двете страни на една и съща монета?). Рибите, като парадоксални натури, търсят духовна топлина, а не физическа, изглеждат като най-новите романтици, което не им пречи да се отдават на страстта.