Сред десетки красиви модели и актриси винаги ще има такива, които са особено популярни при мъжете. Италианците, французойките, бразилките традиционно заемат най-високите позиции в класациите за красота.

Но всички изведнъж започнаха да говорят за определена румънка със странно име Мадалина Даяна Генея /Mădălina Diana Ghenea/. 32-годишната горяща красавица, която роди на 28 години от Матей Стратан, румънски бизнесмен, покори изведнъж всички със своите снимки в италиански стил и оттогава тя възхищава по целия свят мъжете. Момичето постигна успех в моделния бизнес, след което започна да играе и във филми.

Тя е родена на 8 август 1988 г. в Слатина, Румъния. Говори 4 езика.

Явно Мадалина плени всички с подписния си поглед с примигване, пълни устни и великолепна фигура. „Rambler” разбра защо мистериозният румънски модел се смята за въплъщение на женствеността.

Мадалина става модел на 14-годишна възраст. Още преди дипломирането Мадалина стана известна, благодарение на фигурата и външния си вид. Пропускането на уроци поради предавания довеждо до проблеми в училище. И след като 16-годишната Мадалина участва във фотосесия по бельо, тя е изгонена от училище. Учителите вярват и продължават да вярват, че подобни снимки са неприемливи за десетокласник.

 

Мадалина променя училището, но не спира да действа. Няколко години по-късно момичето се премества в Италия, където кариерата й започва бързо да набира скорост.

През последните години Madalena промотира бельо Lascana, заснема каталози и рекламни кампании. Зад Madalina работи с марки като Borghetti Liquor, Gioelliamo, Grimaldimare, Lepel, Lise Charmel, Piera Lingerie и Solera Intimo. В момента тя е един от водещите модели на бельо.

През 2007 г. тя участва във видеото на филма на Ерос Рамацоти Il tempo tra di noi, а също така играе ролята на Ирина в италианския филм I soliti idioti.

През 2011 г. тя участва в италианското телевизионно предаване Dancing with the Stars, където участва заедно с танцьорката Симоне ди Паскуале.

През 2012 г. тя участва в италианския филм “Razza Bastarda”. В същата година започва снимането на „Хемингуей къща“ на Джуда Лоу, в която Мадалина участва. Тя участва и в третия сезон на френско-германския телевизионен сериал Борджия в ролята на Доротея Малатеста Карациоли. През 2015 г. тя се появи в ролята на “Мис Вселена” във филма на Паоло Сорентино “Младежта”.

По едно време медиите замесиха Мадалина беше в афера с италиански футболист, но тя отрече всичко. След което се чу, че има кратка афера с Леонардо ди Каприо – момичето е забелязано в хотелската му стая в Австралия и на снимачната площадка на филма „Големият Гетсби“. От януари 2014 г. тя се срещна с Майкъл Фасбендер. През март същата година те се разделиха. През 2015 г. тя се срещна с дизайнера Филип Плейн.

  • Madalina Ghenea – A VIEW TO A KILL Duran Duran