20-годишният защитник на руския Краснодар Сергей Волков е един от най-обещаващите млади играчи в РПЛ. Той дебютира за клуба миналия сезон и вече се готви да играе в националния отбор. Чудесна причина да се срещне с приятелката си Алина.

Ще разкажем любовната история на футболиста Сергей Волков и неговата избраница Алина. Тя често се появява на мачовете на Булс, за да насъсква любимия си.

С такава подкрепа Краснодар няма право на загуба.

Сергей и Алина започват да се срещат на 13-годишна възраст. Футболистът разказа за запознанството си с любимата си в интервю за Sport24.

„И двамата сме от Чита. Написах във ВКонтакте: „Искам да се запознаем с вас“. Срещнахме се на площада. Държах се като глупак. Беше срамежлива. Не знам какво я накара да ме хареса. На тази възраст може би момичетата харесват глупаците? Времето започна да се върти, тръгна, тръгна, другите ми качества се разкриха “, каза защитникът на Краснодар.

Алина е основната муза на футболиста. Тя подкрепя Сергей във всичко, ходи на мачове на Краснодар, помага и подкрепя в трудни моменти. Освен това момичето го промени отвътре.

„Ако не беше тя, бих могъл да бъда като типичен руски футболист: изобилие от момичета, релаксираш с която искаш. Трудно е да си семеен човек, съпруг. Но тук се появява истинският мъж ”, сигурен е Волков. Момчетата все още не са женени, но това е в плановете.

Когато Сергей се премести в Краснодар, той и Алина имаха връзка от разстояние. Цели две години! Те обаче издържаха проверката на времето.

Сега Алина и Сергей живеят заедно, чувстват се добре. Влюбените обичат да пътуват, да четат книги, да гледат филми, да ходят на СПА центрове и да посещават ресторанти.

Алина е много ефективно и добре поддържано момиче. Тя не само е красива, но прави и другите красиви.

Алина

Алина е гримьор по професия. Тя прави грим за всички поводи: за сватба, фотосесия, среща.

Алина

Момичето не работи в салон за красота, а за себе си. Следователно социалните мрежи са важни за Алина преди всичко като работеща платформа.

Алина

В профила на красавицата преобладават снимки на клиенти, а не техни собствени. Нейният блог има само 765 абонати.

Алина

Фитнесът заема важно място в живота на Алина. Момичето ходи на фитнес няколко пъти седмично, за да се поддържа в страхотна форма. Понякога Алина и Сергей организират двойки тренировки, състоящи се от кардио и силови упражнения. По-забавно заедно!

Алина

В интервю Сергей Волков описа стандарта за идеална връзка, споменавайки известния боец ​​на UFC: „За мен в личния ми живот пример е Конър Макгрегър. Той също измина целия си път с една жена. Това е половината от вас, вашата задна част. Тя е там във всеки един момент.”

Алина