Носителката на титлата „Мис България“ за 2012 година Габриела Василева се ожени на изискана сватба в Италия за политика Георги Захариев. Двамата влюбени избраха чужбина и за годежа си преди няколко месеца. Миската получи пръстен в Лунната пустиня в Йордания по време на воаяжа на двойката до древния град Петра. Казах „да“, написа Габи във Фейсбук и публикува колаж от три снимки от пустинята Вади Рум. Предложението дошло неочаквано по залез слънце, след като цял ден обикаляли забележителностите.

„Беше шок за мен. Не бях очаквала. Особено в чужбина, защото винаги аз имам грижата за багажа. И си мислех, че ако се стигне до предложение за брак, ще е в България“, признава Габи. От седмица Габи и Жоро обикалят Италия, а красавицата споделя прекрасни снимки от най-известните туристически местенца като езерото Комо. За сватбата са избрали малкото средновековно градче Порто Венере в област Лигурия.

Василева е родена в град Бяла Слатина, където завършва средното си образование в технологичен профил „предприемачество и бизнес“. През 2014 година завършва УНСС и официално става бакалавър по Икономика на човешките ресурси. Тренирала е баскетбол, спортно катерене и танци. Обича както екстремните изживявания, така и спокойните разходки сред природата. Печелила е конкурси за красота в учебните заведения, в които е учила в родния си град, а така също е и носителка на титлата Мис УНСС 2011 г. Най-престижната корона в колекцията ѝ е тази на Мис България 2012. Носителката на титлата Мис България 2012 е висока 180 см, а мерките ѝ са 86/60/91

http://hotnews.bg

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  3. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  4. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  5. БЪЛГАРИТЕ
  6. РИБОЛОВ
  7. ГЮВЕЧ
  8. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  9. България – Китай 中国保加利
  10. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
  11. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
  12. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
  13. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА