Актрисата Мелиса Дьонгел (23) известна от сериалите “Почукай на вратата ми”, “Нашата история” и “Елиф”, е млада, но вече е преодоляла много проблеми и се е доказала като изключително смел човек. Миналата година тя обвини баща си в изнасилване и сексуално насилие. Както Мелиса посочи, всичко се случило, когато била на 15 години, а след нападението се обърнала към майка си, която не й повярвала и дори я помолила да не споменава на никого. В дълга изповед Мелиса добави, че отдавна ходи на психотерапия, защото страда от тежка травма.

златно време - ЗЛАТНО ВРЕМЕ: Мелиса Дьонгел налита на бой

На въпрос защо е решила да говори, Дьонгел посочи, че се опасява, че историята ще се повтори, тоест, че държи на по-малката си сестра, поради което настоява за попечителство над нея. Между другото, бащата на Мелиса беше в затвора по време на обвиненията, докато майка й се премести в Русия и изпрати по-малката си дъщеря при Мелиса в Истанбул.

Голям брой знаменитости от всички сфери на турската общественост тогава публично подкрепиха актрисата, а сред първите беше колегата й от сериала “Почукай на вратата ми” Керем Бурсин. https://trud.bg/