• Наричат ​​го Нострадамус на 21 век, а предсказанията си прави благодарение на уникална математическа формула

„В Украйна има 24 региона, така че това, което се случва на 24 февруари, не е инцидент. В математиката числото 24 се нарича четирифактор. В бъдеще този конфликт ще се превърне във война на шест фронта. Това обяви математикът Седик Афгани, предават световни медии.

Ученият придоби известност благодарение на способността си да предсказва бъдещето. Наричат ​​го Нострадамус на 21 век, а предсказанията си прави благодарение на уникална математическа формула.

Сред известните предсказания на учения е случаят от 1989 г., когато той предрича разпадането на Съюза в ефира на централната телевизия на СССР. За това той беше изгонен в родината си, но в крайна сметка думите на Седик Афгани се сбъднаха.

Анализирайки ситуацията в Украйна и перспективите за започване на трета световна война, Седик Афгани успокоява хората, като уверява, че през следващите десетилетия няма да има широкомащабни военни действия.

„Няма да има война до 2058 г. И третата световна война е изключена при едно условие – Киев“, каза Афгани.

Той смята, че украинският конфликт е дело на човек и организиран от политици отвъд Океана. Работата е там, че САЩ са в упадък, а Русия, напротив, се развива.

Според математика през 2025 г. Щатите ще повторят съдбата на СССР. За да избегне съдбата на тези сили, Русия не трябва да отстъпва позициите си.

„Казвам на г-н Путин и на всички хора – ако отстъпите дори една крачка назад, тогава Русия ще бъде разделена“, обобщи Афган.

По-рано Седик Афган заяви, че последните земетресения в Турция са били изкуствено предизвикани.  https://blitz.bg/