• Макрон нарече невярна информацията за смяната на пола на жена му

Френският президент Еманюел Макрон коментира за първи път по телевизия TF1 слуховете, че съпругата му Брижит се е родила като мъж и е станала трансджендър. Според него това е невярна информация и съжалява, че хората й вярват.

Най-лошото е невярната информация и скалъпените сценарии. Хората в крайна сметка им вярват и ви безпокоят, дори вашите близки “, каза Макрон .

През януари беше съобщено, че представителката на САЩ от филипински произход Р’Бони Габриел спечели короната на Мис Вселена. На второ място се нареди участничката от Венецуела Манду Дудамел, а на трето място се класира момиче от Доминиканската република Андреина Мартинез.

По-рано военният кореспондент Александър Коц в своя канал в Telegram нарече бившия официален представител на силите за териториална отбрана на украинските въоръжени сили, транссексуалната Сара Аштън-Чирило, един от символите на украинската държавност . Според него изявленията на бившия говорител в разговор с шегаджиите Вован и Лексус, които се обадили на Аштън-Чирило от името на бившия президент на Украйна Петро Порошенко, биха могли да засенчат скандала с речта на есесовеца в канадския парламент, ако само не става дума за руснаци.

Аштън-Чирило нарече руснаците „народ, който иска да бъде роб и да бъде воден като по времето на Чингис хан“. Според нея всеки руснак, който подкрепя решенията на руския президент Владимир Путин, „няма нищо общо с човек“. news.ru