• Агенцията за модели на г-жа София заяви, че тя не е умряла от самоубийство и че смъртта й се разследва като „убийство в дома“.

Звездата от филми за възрастни София Леоне почина на 26 години, след като беше открита “неотзивчива” в апартамента си по-рано този месец, съобщи вторият й баща Майк Ромеро в събота.

София беше намерена „неотзивчива“ в апартамента си в САЩ на 1 март от семейството си, написа Ромеро в GoFundMe, докато търсеше средства за нейния мемориал.

„От името на нейната майка и семейството, с натежало сърце трябва да споделя новината за смъртта на нашата любима София“, каза той.

„Внезапната загуба на София остави нейното семейство и приятели опустошени и в шок. Освен трудния процес на скърбене и търсене на справедливост за София, семейството е изправено и пред финансовата тежест, за която не бяха подготвени“, добави Ромеро.

Той също така каза, че разследването от местната полиция за причината за смъртта все още продължава.

Нейната агенция за модели, 101 Modeling, също потвърди новината и каза, че техните „сърца са разбити от преждевременната и трагична смърт на нашата любима София Леоне“.

„Красив дух, който докосна много от нас. RIP сладък ангел и знай колко много те обичахме. A gofund me започна за нейното семейство“, каза 101 Modeling в публикация на X.

Те също така казаха, че тя не е умряла при самоубийство и че смъртта й се разследва като „убийство в дома“.

София Леоне влезе в индустрията за възрастни на 18 години

София Леоне е родена на 10 юни 1997 г. в Маями, САЩ.

Съобщава се, че тя е влязла в индустрията за развлечения за възрастни на 18-годишна възраст и се казва, че има спестявания над 1 милион долара.

Нейната смърт е четвъртата преждевременна смърт в индустрията за възрастни тази година след Кагни Лин Картър , Джеси Джейн и  Тайна Фийлдс .

ndtv.com