Сара Нативидад е испано-американски модел и знаменитост в социалните медии, която е популярна в приложението за споделяне на снимки. Тя споделя своите примамливи снимки за своите 784 000 + последователи в Instgram.

Сара Нативидад e родена на 6 септември 1992 г. в Пенсакола , Флорида , САЩ . Някои електронни медии твърдят, че е родена в Испания.

В портфолиото й на модел пише:
Име: Sara
Фамилия: Natividad
Националност: американец
Дата на раждане: 1992 г.
Място на раждане: Пенсакола, Флорида, САЩ
Цвят на косата: Черен
Цвят на очите: Син

Мерки: (САЩ) 32-25-36 (ЕС) 81-64- 91
Височина: 5,3; 160 см
Instagram – @sarita_natividad

В социалните мрежи Сара Нативидад води благотворителни кампании като „Присъединете се към мен” в #klineplankchallenge Там всяко видео е дарение от 5 долара за @klinefund, с тези пари се помага на ветерани в нужда. Сара пише още: „Ако не сте готови за предизвикателството, можете да дарите и като изпратите СМС на PLANK на 44321. Благодарим ви за подкрепата!”

Сара Нативидад е модел, който е много популярен в Instagram и публикува много снимки, където позира в различни бикини и бельо.

Много фенове са възхитени от снимките й. Един от потребителите на Instagram коментира: „Омг чиста богиня“, докато друг казва: „Сара, изглеждаш фантастично, както винаги. Бих искал също да дойда с теб на плажа. ”

Друг потребител на Instagram заяви: „Забавлявайте се на плажа и правете красиви снимки за нас в Италия, защото всички сме останали вкъщи. Прекрасна си.”

Сара често споделя изображения в оскъдни облекла, които показват великолепните извивки фигурата й.

Тя оставя по-голямата част от тялото си непокрито, давайки на почитателите си фантастичен изглед към гърдите и бедрата.

Вижда се и великолепна татуировка нарцис.